Jump to content


Photo

System Auto-shutdown?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kamu1

kamu1

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.0

Posted 04 June 2004 - 11:56 PM

Hey all, I don't know if the is a chip, bios or dash problem but if I leave my box on overnight and it is not receving any commands. After about four hours it shuts its self down. I have no idea why its doing this. In the default MS dash I have turned this option off and I was unable to find anything about it in xbmc (the dash that I use) so I don't even know if its the dash thats doing this. Any and all help would be welcome. Thanks in advance!

Edited by kamu1, 05 June 2004 - 12:01 AM.


#2 Intensecure

Intensecure

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 posts
  • Location:A place called home.
  • Xbox Version:v1.1

Posted 05 June 2004 - 05:37 AM

Which dash are you using?
UnleashX, for example, will shut down the box after whatever time you specify in the system settings.
Of course, there is also the horrible thought that it might be over-heating?

#3 JayDee

JayDee

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 05 June 2004 - 06:26 AM

1: Check msdash settings

2: Check idle shutdown timer in Settings in XBMC (set to 0)

Fixed smile.gif

#4 Intensecure

Intensecure

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 posts
  • Location:A place called home.
  • Xbox Version:v1.1

Posted 05 June 2004 - 07:08 AM

Yes, agree with above - but kamu1 said "afert 4 hours". Max idle shutdown time in XBMC is 59 minutes. MS Dash is six hours. UnleashX default is "disabled".
It was the four hours that puzzled me. wink.gif

#5 kamu1

kamu1

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.0

Posted 05 June 2004 - 10:07 AM

Thanks guys found out what it was, I had auto-off enabled in MS Dash when I backed it up after first installing my chip. Just recently when I moved purely over to xbmc so I just del'ed all of c: and copyed back by backup files then installed xbmc, as well as the auto-off. <bonks head>

Its always the things you said things you said you've checked when in fact you have just taken them for granted =p But anyway, thanks again, should be able to have it up 24/7 again ^^




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users