Jump to content


Photo

Bad Solder


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 W1Gsplita

W1Gsplita

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 67 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 07 June 2004 - 11:07 PM

I think i screwed up. I was trying to flash my first tsop and I am a beginner to soldering. I had evolution up and running. I have a v1.0 xbox. I did the wire on the back good. (I think) I couldn't get the solder to stick to the points on the front. I finally gave up and hooked up my xbox to see if it still works, and it didn't really. It will still boot up to the evolution dash, but it will not load a game. It will reset a couple times and then it gives the need service screen. My questions are: Is my xbox screwed? If not what can I do. I didn't get solder everywhere. If the soldering job is botched I think it's only because I got the points too hot. Can I get a mod chip and fix it? And why the hell didn't the solder stick to the points? Any help is appreciated

#2 CrakkedOut

CrakkedOut

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 731 posts
  • Location:LINY
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 08 June 2004 - 12:40 AM

ive heard from people that if u fuck up the TSOP ur xbox is fucked.....and seriously.....beginner solderers shud NOT be doin this.....

#3 silentsnake

silentsnake

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 758 posts
  • Location:New York
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 June 2004 - 12:46 AM

does your xbox frag or just turn off ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users