Jump to content


Photo

Alternate D0 Point


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 yellowcard1984

yellowcard1984

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 24 June 2004 - 12:19 AM

i've tried it on the modchips and for some reason it never works for me.. why?

#2 Blank

Blank

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,660 posts
  • Location:Western Wisconsin
  • Interests:Graphic Design, Gaming, HTML/Webpage Design, Programming, and Electronics
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 24 June 2004 - 01:07 AM

QUOTE (yellowcard1984 @ Jun 23 2004, 08:19 PM)
i've tried it on the modchips and for some reason it never works for me.. why?

What do you mean it never works?

#3 GooberedUp

GooberedUp

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 80 posts

Posted 24 June 2004 - 01:19 AM

QUOTE (yellowcard1984 @ Jun 24 2004, 02:19 AM)
i've tried it on the modchips and for some reason it never works for me.. why?

Worked for me--the very first and only time I needed it.

#4 yellowcard1984

yellowcard1984

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 102 posts

Posted 25 June 2004 - 03:03 PM

Sorry for not responding in a couple days. But yea, everytime I try to use the alternate d0 point it just never works, the modchip isnt enabled. I looked on the Teamxecuters website to makesure i knew where the alternate d0 point was and they never work for me.

#5 xFusioNx

xFusioNx

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,046 posts

Posted 25 June 2004 - 03:31 PM

Uh ok.

Are you positively sure you have it soldered to the correct one?



#6 atomiX

atomiX

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,225 posts
  • Location:NB, Canada
  • Interests:Doesn't matter...
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 June 2004 - 03:35 PM

if you have a multimeter, you can test the point to make sure it's the correct one.

#7 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 25 June 2004 - 04:12 PM

Has to be the wrong point you connected to cos it works fine. I would double check where you soldered to. can you post a piccy?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users