Jump to content


Photo

2 12' Subs In A Box


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#1 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 07 July 2004 - 09:25 PM

2 12 inch MtX subs 1000 watts in an air tight professionally made box.They work and are guaranteed to when you get them.
I also have a good quality installation kit that cost me $40.
They sound great.
Paypal or whatever.
I just want like $155 and whatever shipping is.

Edited by Ronnie, 09 July 2004 - 12:20 AM.


#2 Deathdealer

Deathdealer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 07 July 2004 - 09:27 PM

Interested.. Pics? and any model number for mtx subs?

#3 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 07 July 2004 - 09:33 PM

i will get some pics for you.I have none now and dont know the model number.i wont be able to get that for you just because I cant open the box.Or I really dont want it.Ill get the pics and maybe that will help id them.

#4 Deathdealer

Deathdealer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 07 July 2004 - 09:34 PM

LMK

#5 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 12:43 AM

...............

Edited by Ronnie, 08 July 2004 - 12:52 AM.


#6 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 12:51 AM

I would take a trade also.
I need 2 hard drives.
One for my xbox,this needs to be over 100 gb's.
Also one for my pc,this one can be more than 60 gb's.

Pc drive should be at least 7200 rpm and have an eight(8)mb buffer.
XBox should be whatever is best for xbox use.Tell me what you got and Ill see if that will work.

#7 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 01:10 AM

I just took a look on ebay for these suxors and i found em
user posted image
These are not my pics but this is what I have.
user posted image
Once I hook up the old digi cam Ill show you exactly how it looks.But honestly this is it.
user posted image

http://cgi.ebay.com/...ssPageName=WDVW


I have a MTX amp(also 400 watts like the one pictured) but its a different model and it doesnt turn on.Dunno whats wrong with it.

thanks for the pics john beerchug.gif

#8 Deathdealer

Deathdealer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 08 July 2004 - 01:13 AM

YGPM

#9 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 01:19 AM

its not showing up.must be very slow tonight


#10 barracuda

barracuda

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 221 posts

Posted 08 July 2004 - 01:45 AM

Couldn't resist...but the title says "12 Foot Subs". biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
" = inch, ' = foot
You could maybe get 1 in a Humvee. tongue.gif

Edited by barracuda, 08 July 2004 - 01:46 AM.


#11 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 01:57 AM

it doesnt actually "say" foot thats just what it means
And I meant to do that tongue.gif

#12 Deathdealer

Deathdealer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 08 July 2004 - 02:07 AM

2 12 inch MtX subs 1000 watts. Is that 1000 watts in speaker or 1000 for both?

Edited by Deathdealer, 08 July 2004 - 02:08 AM.


#13 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 02:16 AM

Its total.

#14 iLLNESS

iLLNESS

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 766 posts
  • Location:Ontario, Canada
  • Interests:computers, video games, my gf, movies, drinking
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 July 2004 - 04:26 AM

rms or peak?

btw.. a sealed box is not air tight.. well it is.. but removing the subs will not harm the sealness

a sealed box basically means no air gets out when ur using the subs... (compared to ported which has ports

so its ok to remove the sub to find out the model number

as for your amp not turning on.. make sure the fuse isnt blown, and the remote wire is good smile.gif

#15 Ronnie

Ronnie

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 454 posts
  • Location:East Cost of the USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 July 2004 - 01:44 PM

QUOTE (iLLNESS @ Jul 8 2004, 01:26 AM)
rms or peak?

(...)

so its ok to remove the sub to find out the model number

as for your amp not turning on.. make sure the fuse isnt blown, and the remote wire is good

here are the subs
http://www.mtxaudio....nder6000Sub.cfm

I really do not want to remove the subs from the box.Ill see if someone else can do it for me.

As for the amp,its broken.I have no interest in ever using it again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users