Jump to content


Photo

Xbox Bad Flash


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 jujupinto85

jujupinto85

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 January 2003 - 05:00 AM

ok im not really a newb but most of the answers get answered here:

i flashed my tsop with evox, and all went as usual, and everything worked fine, the flash went perfectly

it said shutting off xbox now! THEN it shut of like usual

but when i goto reboot, the xbox loads, (u can hear the hard drive, but the tv doesnt do anything? no load screen just blue form my vcr. and then get this, the eject button dvd thing wont eject or work for that matter??? i dunt know what s going on but is this a bad flash or somthing else? any way to fix it?
im going to try the matrix tsop flash soon, is it easy or will it work??

thanks

#2 WiKKiD

WiKKiD

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,187 posts

Posted 16 January 2003 - 06:20 AM

Hah, 10 mintues ago I'd not have a clue as to the answer.. But as I just used that new XBtool to modify an evo-x d6 bios, and screwed up somewhere, flashed my matrix, blamo.. Box booted to black screen, unresponsive eject, etc.. So yes, I can't tell you what, specifically you messed up, but you messed up the flashing somehow...

Edited by WiKKiD, 16 January 2003 - 06:20 AM.


#3 LepPpeR

LepPpeR

    Author of Craxtion

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,388 posts
  • Gender:Male
  • Location:Westchester, New York
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 January 2003 - 06:25 AM

I have heard of a lot of people having problems after using the XBTool to modify a bios. I dont think I will use that anymore =P

As to the original post. The tutorial section has some info, I have not read this tutorial Myself but you might find it interesting.

"http://evox.xboxhack...opic.php?t=812"

Good Luck

LepPpeR

#4 crackz0r

crackz0r

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 487 posts
  • Location:Texas

Posted 16 January 2003 - 01:58 PM

i messed up with xbtool once as well.. i wouldn't recommend messing with that program unless you really know how to use it..

#5 fatbastard911

fatbastard911

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 165 posts

Posted 17 January 2003 - 06:00 AM

muhaha.gif that xbtool couldn't reflash a working bios, its screwed and so is the maker, now i need a way to reflash my x2 lite, thanks xbtool - the newest version 0.86




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users