Jump to content


Photo

Xbox Screenshots.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 KillerTV

KillerTV

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 08 August 2004 - 11:06 AM

I realise that you need a dev's XBOX, I searched for it but could not find, it, I basically am only bothered about taking screenshot's, so If you can direct me to a tutorial or just explain how I would be very grateful.

#2 carnag3uk

carnag3uk

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 288 posts
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.1

Posted 08 August 2004 - 01:40 PM

i can take screenshots by pressing the left or right analog buttons

#3 InstagiB

InstagiB

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 August 2004 - 03:10 PM

QUOTE (carnag3uk @ Aug 8 2004, 02:43 PM)
i can take screenshots by pressing the left or right analog buttons

i can drive a car..so what? he asked if theres any tutorials not who could do it..

#4 carnag3uk

carnag3uk

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 288 posts
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.1

Posted 08 August 2004 - 03:14 PM

sorry, what i meant to say is that i didnt to nething to set this up it just happens when i load up avalaunch, when i press 1 of the thumb sticks it saves a screenshot to the hd, and instead of making lame posts about me not helping, try helping yourself

Edited by carnag3uk, 08 August 2004 - 03:15 PM.


#5 Replex

Replex

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 178 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 August 2004 - 03:17 PM

I think he is talking about game screenshots

#6 KillerTV

KillerTV

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 08 August 2004 - 05:44 PM

Yeah, In-game screenies...

#7 atomiX

atomiX

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,225 posts
  • Location:NB, Canada
  • Interests:Doesn't matter...
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 August 2004 - 10:29 PM

you don't necessarily need a dev/debug xbox since you can use a retail xbox kinda like a debug kit. you need the XDK (don't ask for it here since it's highly illegal) as well as a debug bios. follow this tutorial for more info.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users