Jump to content


Photo

Service Error 21


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JimmyGoon

JimmyGoon

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 591 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 August 2004 - 03:10 PM

I just installed a new 160 gig hard drive and used EvoX to format it.

I used my modchip's FTP to put on my original xbox C: drive and my original xbox E: drive and now when I boot it I get service error code 21........ sad.gif

PLEASE PLEASE HELP ME FIX THIS SOON!

#2 thefilepirater

thefilepirater

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 899 posts
  • Xbox Version:v1.4

Posted 11 August 2004 - 03:15 PM

21 can mean anything

1.) jumpers set on hdd?
2.) did you format X Y Z
3.) what bios did you use?
4.) what dash are you using?

#3 JimmyGoon

JimmyGoon

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 591 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 August 2004 - 03:17 PM

QUOTE (thefilepirater @ Aug 11 2004, 04:18 PM)
21 can mean anything

1.) jumpers set on hdd?
2.) did you format X Y Z
3.) what bios did you use?
4.) what dash are you using?

1) The same jumper setting as on the other HD.
2) I assume EvoX did it. Here is the ini I used:
CODE
[Misc]

AutoLaunchGames = No
AutoLaunchDVD = No
DVDPlayer = "f:\apps\dvd2.0\default.xbe"
AutoLaunchAudio = No
#AudioPlayer = "c:\xboxdash.xbe"
MSDashBoard = "c:\xboxdash.xbe"
UseFDrive = Yes
UseGDrive = Yes
SkinName = Original
#SkinName = RuDeDuDe2
UseItems = No
ScreenSaver = 5
Fahrenheit = No
ShadeLevel = 90
EnableSMART = Yes
HDD_Temp_ID = 194
ChameleonLed = 15
TSR_Type = 0
IGR  = No
GameRegion = 0


[Network]

SetupNetwork = Yes
StaticIP = Yes
Ip  = 192.168.2.19
Subnetmask = 255.255.255.0
Defaultgateway = 192.168.2.1
DNS1  = 0.0.0.0
DNS2  = 0.0.0.0
SetupDelay = 0
SkipIfNoLink = No

[Clock]

JumpToMsDash = No
JumpIfNoLink = Yes
Use24  = Yes
SwapDate = No
SNTP_Server = 0.0.0.0

[FTP]

Enable  = Yes
Password = xbox

[Telnet]

Enable  = Yes

[RDTOOLS]

Enable  = Yes
Name  = XBOX_V1.0

[BIOS]

#
ROM  = "EvoX 2.0",0x76fd88337b8d8c1f116f85f3984b98b6
ROM  = "EvoX 2.1",0x99487615bb30670cb65993388fcf2a63
ROM  = "EvoX 2.2",0x220ade778785cfc3c98bb5ea8bbd8608
ROM  = "EvoX 2.3",0xd79bc87c2caa1a50dcc7016adf2ccc0a
ROM  = "EvoX 2.4",0xe3ce66b99957a92fdac40af951c3f1fd
#
Flash  = 0x01d5,"AMD - Am29F080B",0x100000
Flash  = 0x04d5,"FUJITSU - MBM29F080A",0x100000
Flash  = 0xadd5,"Hynix - HY29F080",0x100000
Flash  = 0x20f1,"ST - M29F080A",0x100000
Flash  = 0xbf61,"SST - 49LF020",0x40000
#Flash  = 0x378c,"AMIC - A29002",0x40000
Current  = 0xc349c2b047a3d6c2de2e1c10185ecf86

[Skin_Original]

#
# <Time>   =
# <IP>     =
# <Name>
# <Version>
# <CD>
# <BIOSVer>
# <KernelVer>
# <RDName>
# <SpaceC>
# <SpaceE>
# <SpaceF>
# <SpaceX>
# <SpaceY>
# <SpaceZ>
#
Text =       30,37,0.5,0x000000,0,"<Time>"
Text =       28,39,0.5,0x808080,0,"<Time>"
Text =       620,420,0.5,0x000000,1,"<Name> V<Version>"
Text =       618,422,0.5,0x808080,1,"<Name> V<Version>"
Text =       620,37,0.5,0x000000,1,"<CD>"
Text =       618,39,0.5,0x808080,1,"<CD>"
Text =       30,420,0.5,0x000000,0,"RD Name : <RDName>"
Text =       28,422,0.5,0x808080,0,"RD Name : <RDName>"
LogoType= 0


[Menu]

Section "Install Menu"
{
Item "Install New drive",@210
Item "MS Dashboard",@3
Item "Reboot",@5
Item "Power Off",@10
}

[Action_10]
Info "Install HDD - Xbox-Scene"
Warning "This will format all drives"
Warning "Make sure you have a backup of C & E"
Progress "Formatting drives"

ConfigSector "\backup\disk.bin"
Format c:
Format e:
Format f:
Format x:
Format y:
Format z:


3) MS TSOP BIOS

4)Just booting up with the power button trying to get to the MS Dashboard.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users