Jump to content


Photo

Xboyadvance Current Discussion


  • This topic is locked This topic is locked
122 replies to this topic

#1 XPort

XPort

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,873 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 28 August 2004 - 06:15 PM

This is the main discussion thread for the most recent version of XBoyAdvance.

Use this thread to do any of the following:

Ask a question about XBoyAdvance
Report a bug about XBoyAdvance
Submit a feature request for XBoyAdvance

Do not use this thread to post about projects other than XBoyAdvance.
Do not post questions/bug reports/feature requests without first reading the FAQs for XBoyAdvance.
Do not ask where these projects can be downloaded.

Rule violators will get one warning. After that, you will be temporarily or permanently banned depending on the situation. I'm sorry if that sounds harsh, but it has taken me a cumulatively long time to write the FAQs for these projects. If you cannot do me the courtesy of taking the time to read them, then I do not want you posting here.

This thread will be pruned/cleaned periodically. If you had a question in this thread and it is now gone, then it was either in violation of the rules or your answer can now be found in the FAQs section.


#2 Likklebaer

Likklebaer

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,689 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 30 August 2004 - 04:25 PM

I've mentioned this before but didn't get a response so I'll mention it again happy.gif. In the original GBC Pokemon Pinball whenever the screen switches to the other part of the table (upper/lower) the music messes up briefly then returns to normal. This doesn't happen in the Windows version.

#3 GLiTcH

GLiTcH

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,567 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 August 2004 - 10:31 PM

read the fag's but found no answer so I'll ask again pop.gif

i noticed on the new version of xba,v17, i think.. when u load up a game and have an ips file for it , it wont load it..
this didnt happened on the older version i was using, v9....

maybe some of the source code was left out.. doesnt happend on pc version


edit. was bored today n got the ips files working on v17.. tongue.gif

Edited by GLiTcH, 31 October 2004 - 04:45 AM.


#4 asher

asher

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 667 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 01 September 2004 - 08:48 AM

i want a second save folder after the 4096 files reach.

#5 psxpirate1

psxpirate1

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 346 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 01 September 2004 - 04:02 PM

I've tried just about everything in Xboyadvance to fix the crackling sound problems in most games but still no luck... In the windows version there is significantly less crackling in games. Will this be addressed in the near future?

#6 madmab

madmab

    X-S Hacker

  • Dev/Contributor
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,394 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 02 September 2004 - 05:12 AM

It'd be nice if having the R-trigger tied to fast forward would default to OFF on this fine emu.

#7 Diontae18

Diontae18

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 posts
  • Location:Nibelheim
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 15 September 2004 - 08:17 PM

Dual Gameboy Advances support. The source code for the VisualBoyAdvance emulator is Here Sure, I know that the xbox isn't fully compatible with one game running. But I want this feature included in the emulator just for multiplayer purposes don't matter how slow it would run. I'm sure there are others who would like this feature included and there are some who don't. If they don't want it, they don't have to use it. But the ones who do could use it on their own free will.

#8 XPort

XPort

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,873 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 15 September 2004 - 09:49 PM

Congratulations yet again, Diontae. You've earned yourself a 2 week ban this time. Is it really so difficult to read the FAQs?


#9 Zandengoff

Zandengoff

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 16 September 2004 - 07:35 AM

I would really like to see the motion blur filter implemented into the xboyadvance emulator, it is avaliable on the windows version of visual boy advance and helps with games that have bad flicker such as ballistic. Without this filter the game is almost unplayable. I have tried every other combination of hardware and software filtering avaliable (on pc and xbox) and motion blur is the only filter that will get rid of the flickering. The game is one of my favorite and i am sure it would help other roms with the same problem. Any reply would be welcome.

#10 XPort

XPort

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,873 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 16 September 2004 - 12:04 PM

Already exists. Look more carefully at the game configuration menu.


#11 XboyAdvance

XboyAdvance

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts

Posted 17 September 2004 - 09:10 PM

I would like a fix for the Gameboy Advance Game
DragonBallZ-Buu's Fury
When you get to the Grand KAi's Temple, it says "The Game Cannot Be Runned On This Harddware". I tried all the Different bios settings, In fact, I tryed everything there is. It still doesn't work

#12 Likklebaer

Likklebaer

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,689 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2004 - 09:51 PM

No fix required. Delete the savefile for the game then, when you next run it set the save type to EEPROM.

#13 XboyAdvance

XboyAdvance

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts

Posted 17 September 2004 - 10:17 PM

QUOTE (Likklebaer @ Sep 17 2004, 10:54 PM)
No fix required. Delete the savefile for the game then, when you next run it set the save type to EEPROM.

Thankies LikkleBaer, You're the Greatest.

#14 XboyAdvance

XboyAdvance

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts

Posted 18 September 2004 - 06:21 PM

I would like the Ability to use Action Replay V3 Codes with this emulator.

#15 XboyAdvance

XboyAdvance

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts

Posted 18 September 2004 - 11:17 PM

Also Xport- Can you use the updated codebreaker version from 1.1 to 1.2 that's in the latest VisualBoyAdvance. I'm glad you did'nt released the next release yet because of these needed implemented features.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users