Jump to content


Photo

Flashing Multibios To X2l


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sith

sith

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 690 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 23 January 2003 - 10:03 PM

I've asked before but i could never get an answer so i thought i should give it it's own topic... i Have an x2l on a v1.0 and it worked great but i tryed to flash the evox bios to the v1.1 spot on the chip by switching to that bios after the boot, it still works fine but only boots the new evox bios no matter which position the switch is in, is there any way to put 2 bioses back on for use with the switch???? and this x2l cable that i've herd bout will that help?? any info would help..thx
.sith.

#2 Unregistered

Unregistered

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 105 posts

Posted 23 January 2003 - 10:51 PM

why did you do that ?

on teh xecuter site it says you have to flash the whole 1MB - so I dont understand why you did something they tell you not to do ?

simply flash the whole 1MB again - simple stuff

make sure the evox.ini format is set to 100000 instead of 80000

#3 sith

sith

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 690 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 23 January 2003 - 11:19 PM

Not exactly my question... i couldn't find that info on the site.. but either way i want to update my bios to the newest, i just wanted to know if there was a way to put more than one on there, it warks fine as it is... and what the the info about make sure evox.ini is set to 100000 not 80000??? can u explain what that means/does??
.sith.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users