Jump to content


Photo

Fable This Game Is The Best


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 September 2004 - 01:55 AM

just got my fable from ebgames in braintree ma 02169.and to anyone who is thinking about buying it run out and get it as soon as possible i have only been playing it for about an hour and a half its the best xbox game i have ever played not counting halo

#2 chinatownthug

chinatownthug

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 15 September 2004 - 02:01 AM

For some reason fable won't run unless i hook up my original hard drive. It won't run off a hard drive either ( i bought it and used dvd2xbox )

#3 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 September 2004 - 02:31 AM

try hard drive loader thats what i used to put it on my 250 gb maxtor and it runs fine dvd2xbox would not work for me nor would complex tools

#4 Opteron

Opteron

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 392 posts
  • Location:Ontario, Canada
  • Interests:Gaming, Modding, Coding
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 September 2004 - 02:31 AM

Damn... I hate how I have to wait till tomorrow to get the game.

Edited by Opteron, 15 September 2004 - 02:32 AM.


#5 manguy

manguy

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 137 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 15 September 2004 - 03:32 AM

QUOTE (Opteron @ Sep 15 2004, 03:34 AM)
Damn... I hate how I have to wait till tomorrow to get the game.

I know!!! laugh.gif

#6 kurai01

kurai01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 15 September 2004 - 04:43 AM

QUOTE (bigbubba7373 @ Sep 15 2004, 03:34 AM)
try hard drive loader thats what i used to put it on my 250 gb maxtor and it runs fine dvd2xbox would not work for me nor would complex tools

When you say hard drive loader, do you mean px-hdd13?

I'm encountering a disc is dirty screen too, but I had a very outdated bios, so I updated that to X2_4981.06, and updated PX HDD loader to 1.3 (from 1.1).

I am still running into the green dirty screen.

The only thing I see different in your setup is that your HD is locked. Perhaps that is the key. EvolutionX Build 3935 offers locking capabilities, but what are the ramifications of doing this to a modded hard drive?

Thanks for any advice...

#7 fireburster

fireburster

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 175 posts

Posted 15 September 2004 - 04:56 AM

You should lock your drive. Doesnt stop you from doing anything. With it locked you can get into ms original also.

Anyone got this to work with dvd2xbox. Ill get my copy tomorrow and want to know if i need hddloader or not.

#8 kurai01

kurai01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 15 September 2004 - 05:16 AM

Thanks for the help. So locking my hard drive seems to have the desired effect when playing the game from the disc, but sadly not from the HD. (previously I would encounter the green screen playing from the disc too)

I used PX-HDD 1.3 to do the ripping. But the game neither plays from within PX-HDD 1.3, nor directly from the Evo-x dashboard. Within a few seconds you encounter the green disc dirty screen.

Now I ripped the game while the HD was unlocked and locked it later, does that matter?

bigbubba7373, you out there? I'm needing your sagely advice.

#9 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 September 2004 - 05:16 AM

yes px-hdd13? is what i used

#10 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 September 2004 - 05:19 AM

locking your hard drive should not matter by the way i think i used px-hdd1.2 should not matter can i ask what brand dvd drive you have


#11 kurai01

kurai01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 15 September 2004 - 05:27 AM

QUOTE (bigbubba7373 @ Sep 15 2004, 06:22 AM)
locking your hard drive should not matter by the way i think i used px-hdd1.2 should not matter can i ask what brand dvd drive you have

I don't know actually, would have to open the xbox up to check. (Or is there a way to in software?)

It's an 1.0 xbox... Could the optical drive have caused this? Other game backups seem to be working.

#12 sask3m

sask3m

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 15 September 2004 - 06:13 AM

My bios is 4977 right now, do I have to update that to be able to use a DVD-R backup of Fable? Or will my current bios be ok? Thanks.

#13 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 September 2004 - 06:31 AM

theres a post here somewhere in the hardware mods that will tell you what dvd drive you have.and about the bios it should no matter but upgradeing could help i have seen stupider things happen

#14 DaGamePimp

DaGamePimp

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 943 posts
  • Location:USA
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 September 2004 - 06:44 AM

So does Fable actually work in 480p [ there seem to be reports that it does not run in 480p ] ?

---DGP---

#15 Ace25

Ace25

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,759 posts
  • Location:Somewhere in California...
  • Interests:Modding anything I can...
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 15 September 2004 - 09:08 AM

Wow, 2+ hours into it now, working fine off the HD (I FTP the DVD to my PC, then back to HD, so I have a backup on my PC HD to backup). I am not sure about 480p, dont have HD tv. My first impressions are "eh.. ok game, like Beyond Good and Evil.. but no Zelda" I am very disappointed with the graphics, I was expecting more for such a long dev time. I still think its a good game, just dont think its a 10/10 game, more like a 8.5/10 from my initial impressions, prolly go up to a 9-9.5 after giving it more time.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users