Jump to content


Photo

Flash Damn U Machine


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Danny3363

Danny3363

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts

Posted 22 September 2004 - 01:53 PM

Hi guys u r seeing a lot of me these days i have a philips drive and a lite on cd-rw it keeps halting on the cromwell bios screen sayin that it is not a known flash i wrote the media slow and all that so what does that mean is it not reading the media or is the media it is reading ok and the bios is shit??? i used 4981.06 which is an xecutor 2 bios @ 256k in size please help i want to get this thing working

#2 Dagoth

Dagoth

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 755 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 September 2004 - 02:01 PM

how did you burn the media?

did you use udf burn, normal data burn or ISO

Edited by Dagoth, 22 September 2004 - 02:01 PM.


#3 Danny3363

Danny3363

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts

Posted 22 September 2004 - 02:05 PM

iso

#4 wentsen

wentsen

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 22 September 2004 - 03:07 PM

you could try using different brands of media

#5 Nightfire-Player

Nightfire-Player

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,403 posts
  • Location:Jersey Channel Islands - UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 22 September 2004 - 03:46 PM

Danny has got past this problem now. He forgot to flip the flash protection switch.

#6 kelemvor

kelemvor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 123 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 22 September 2004 - 04:04 PM

Heh, was he PM'ing you too? wink.gif

#7 Nightfire-Player

Nightfire-Player

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,403 posts
  • Location:Jersey Channel Islands - UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 22 September 2004 - 04:11 PM

Chatting to him on msn.

#8 Nightfire-Player

Nightfire-Player

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,403 posts
  • Location:Jersey Channel Islands - UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 22 September 2004 - 05:45 PM

As a final note to this topic, Danny's box is now modded and setup with a working evox and ftp. Well I'm off in search for another newbie in need of some help.

#9 Danny3363

Danny3363

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts

Posted 23 September 2004 - 12:53 AM

All fixed thanks to nightfire player nice one man ur a god




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users