Jump to content


Photo

Qwix Wont Connect To My Xbox...


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Grey_Fox_X

Grey_Fox_X

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 59 posts

Posted 24 September 2004 - 01:10 AM

Says Socket Error 10061

It says it cant connect, but I can connect with FlashXP....

What is the problem?

#2 Kells

Kells

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 61 posts

Posted 27 September 2004 - 09:41 PM

QUOTE (Grey_Fox_X @ Sep 24 2004, 02:13 AM)
Says Socket Error 10061

It says it cant connect, but I can connect with FlashXP....

What is the problem?

I would double check your connection settings, username/password cases? ip address? port? etc /... PASV mode enabled?

#3 Grey_Fox_X

Grey_Fox_X

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 59 posts

Posted 28 September 2004 - 02:08 AM

All of it is correct, like I said, I can connect with flashfxp....

#4 logancpw

logancpw

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 29 September 2004 - 11:00 PM

I have had this same problem. I can't figure it out.

#5 brandencads

brandencads

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts
  • Location:A far away place
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 October 2004 - 05:04 AM

same problem here, cant seem to figure it out...

#6 Grey_Fox_X

Grey_Fox_X

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 59 posts

Posted 05 October 2004 - 02:13 PM

anyone know anything?

#7 logancpw

logancpw

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 12 October 2004 - 10:52 PM

bump

We're all still having the problem


#8 Puckster069

Puckster069

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 October 2004 - 11:32 PM

something i just came across today try setting your avalaunch to dhcp. I have a hardware router SMC to be exact, and I had my IP set static in Avalaunch. I could connect with Flash fine, I got newsfeeds, i could download dash updates all that good stuff but Qwix would not work. Until I set it to DHCP, oddly enough it grabbed the same exact IP from the DHCP server as I had set staticly but with DHCP Qwix actually worked! You obviously still have to disable SP2 firewall. But give that a shot maybe it will work for you like it did me.

#9 stugatz

stugatz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 18 October 2004 - 02:18 PM

DHCP did not fix the problem for me. Quix was working fine with evoxdash, evox.ini but after upgrading to Avaxdisk2.0, Quix stopped working. I thought Quix and AVAlaunch were made for eachother. Anyone know of another program to replace Quix?

#10 bhang

bhang

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts
  • Location:megalopolis,usa
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 31 December 2005 - 01:27 AM

I had this problem also, I set the dhcp on erased the static ip then under ftp options I clicked allow nonboost mode and enabled boostmode, I dunno which fixed it but I got it done, qwix rox...



#11 doomsinger

doomsinger

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 04 January 2006 - 08:53 PM

I got it to connect by setting a valid static IP address and disabling DHCP on the xbox config. For some reason DHCP on the xbox wouldn't allow it to use the static IP address. This was with a crossover cable. no router, no hub.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users