Jump to content


Photo

Erratic Boot Problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 freegeek

freegeek

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 30 January 2003 - 09:18 AM

I have an executor modchip installed and I have this strange problem

It boots OK -- I play for a few hours with multiple in game resets to change games -- watch a divx and then all of the sudden after a reset / reboot it refuses to boot -- a couple of beeps and then red-green flashing. I does not freeze in the game or anything the problem is always after a reboot/reset. I did not move the xbox or anything just a reset like i did 15 times that evening and the 16 th time it just don't work anymore.

when I remove the mod and install the original hd -- no problems -- it boots up normally --

install back the mod + hd, it works for a few hours and then baaammmmm -- same problem

you would think when there is a bad solder point or a bad chip that it doesn't work at all or it crashes in a game but when it boots, it works just fine -- it's also impossible to open the dvd when it is flashing red / green

any ideas???

#2 zedzed

zedzed

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 30 January 2003 - 12:41 PM

I have a similar problem with a matrix. Works fine for a while, load of reboots etc. The suddenly it just will not turn on, 3 reboots + green/red flash.

checked the chip it is v. secure.

Oh well.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users