Jump to content


Photo

Screwed Up Somewhere!


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 12:12 AM

Hey guys really need some help!!

Have just tried to go into the ms dash and im getting the dreaded error code (13 to be precise)

can anyone help me out as to what the hell im to do

any help will be GREATLY appreciated

thanks in advance

#2 jack2004

jack2004

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 619 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 08 October 2004 - 12:25 AM

your ms dash may be overwritten by your hack dash

#3 ripper182

ripper182

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 509 posts

Posted 08 October 2004 - 12:27 AM

tru, also r u trying to go into it by turning off the chip? if u didnt lock the hard drive i think u get that same error code, i think.

#4 AlTheKiller

AlTheKiller

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,513 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 08 October 2004 - 12:30 AM

QUOTE (ripper182 @ Oct 7 2004, 09:00 PM)
tru, also r u trying to go into it by turning off the chip? if u didnt lock the hard drive i think u get that same error code, i think.

no thats error 5. you more than likely overwrote xboxdash.xbe when installing your hacked dash. or maybe you never transfered ms dash back.

#5 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 12:31 AM

the hard drive is locked

so do i need to start afresh or is there something i can do to rectify thi quickly and easily?

i have a folder in my c: called "xboxdashdata.185ead00"

is this possibly something that can fix it?

please help im going mad here

thanks

#6 ripper182

ripper182

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 509 posts

Posted 08 October 2004 - 12:33 AM

this is y backups are always a good thing, if not then try to find msdash from the usual sources.

#7 AlTheKiller

AlTheKiller

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,513 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 08 October 2004 - 12:37 AM

type up a list of all the files and folders in the root of C.

#8 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 12:42 AM

from the top i have:

Apps
Audio
backup
fonts
screenshots
Skin
Trainers
xbmc-2004-09-09
xboxdashdata.185ead00
xodash
evox.ini
evoxdash.xbe
settings_adoc.xi[
Xbox Book.xtf
Xbox.xtf
xboxdash.xbe
xecuter.bin

#9 okayama

okayama

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts

Posted 08 October 2004 - 12:57 AM

Your missing default.xbe
The main file that MS dash uses.

I do see xboxdash.xbe in there. Which most likly means you didn't direct the evox.ini file to look for the MS dash in the xboxdash.xbe file.

open up evox.ini in wordpad and look for " MSDashBoard = "
It needs to look like this:
MSDashBoard = "c:\xboxdash.xbe"

Try that and get back with us.

Edited by okayama, 08 October 2004 - 01:02 AM.


#10 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 01:05 AM

can anyone send me this file (if its ok to) or just run through with me how to get it going again

im smoking 20 decks at a stupid rate here!!!



#11 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 01:08 AM

thats fine thats how its set out

any other suggestions please?




#12 okayama

okayama

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts

Posted 08 October 2004 - 01:15 AM

Check your PM.


Whats your Dashboard Version?

Edited by okayama, 08 October 2004 - 01:22 AM.


#13 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 01:22 AM

cool

right i have got it so i can i have evox now

the strange thing about it is i can get to my ms dashboard from evox but if i try just booting the ms dash it doesnt work

god im puzzled! blink.gif

#14 okayama

okayama

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts

Posted 08 October 2004 - 01:25 AM

When you say booting to MS dash, do you mean like if you press power evox boots and when you press eject MS Dash is suppose to boot?

#15 flat_eric

flat_eric

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 08 October 2004 - 01:32 AM

yeah exactly.

but ms doesnt boot

but it DOES boot when you load from the evox menu





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users