Jump to content


Photo

Dead Xbox


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 iamashithuman

iamashithuman

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:Sydney, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 October 2004 - 12:04 PM

I turn on my xbox and get flashing red and green eject light any ideas??

#2 Nightfire-Player

Nightfire-Player

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,403 posts
  • Location:Jersey Channel Islands - UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:none

Posted 08 October 2004 - 12:09 PM

If its modded with a chip then check andmake sure its making the proper contacs.

#3 iamashithuman

iamashithuman

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:Sydney, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 October 2004 - 12:14 PM

tried to solder in chip and when i turned it on it didnt work so i desoldered the chip and now comes up with this sympton

#4 tutyet

tutyet

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,093 posts
  • Location:United Kingdom
  • Interests:jhgjh
  • Xbox Version:none

Posted 08 October 2004 - 12:38 PM


while thid happends try to eject the dvd try, if you cant its coz you forgot to connectthe fan


#5 iamashithuman

iamashithuman

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:Sydney, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 October 2004 - 12:49 PM

fan is connected any other ideas

#6 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 08 October 2004 - 12:51 PM

Hard Drive locked, connected properly, in master or cable select? DVD drive connected?

#7 iamashithuman

iamashithuman

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:Sydney, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 October 2004 - 12:54 PM

is still original hdd all cables are plugged in think i might have fried it shit




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users