Jump to content


Photo

Qwix V1.01 Problem


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 vol_com

vol_com

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 09 October 2004 - 09:56 AM

Hi guys, need some help here. I"ve been trying to FTP upload my files to my Xbox HDD. It will transfer at first but after a while, the speed will drop further and further... Can you guys offer a solution for me... And by the way, I unabled protowall and McAfee Virus scan while doing the uploading...

#2 jim80b

jim80b

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts

Posted 09 October 2004 - 10:20 AM

make sure qwix is set to use passive

#3 vol_com

vol_com

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 09 October 2004 - 11:12 AM

Sorry dude, I've been trying to Google for that but I cant seem to find out how to set Qwix to passive, you think u can guide me? Thanx for ur reply!

#4 PeteBest

PeteBest

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 09 October 2004 - 12:48 PM

Open up Qwix, Across the top, edit your connection, and just tick the box that says "use passive FTP"

#5 vol_com

vol_com

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 09 October 2004 - 07:34 PM

thanx a lot dude, will give it a try smile.gif

#6 jimgoodwin

jimgoodwin

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 11 October 2004 - 09:29 AM

That fixed it for me, thanks for the help, it was kinda pissing me off.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users