Jump to content


Photo

Problem Launching Original Kernel (bios)


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 sixonenine

sixonenine

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 16 posts

Posted 14 October 2004 - 07:31 PM

I just had my Xenium Ice installed and working off upgraded HDD.

When I select Launch Original Kernel from the Xenium menu, the XBOX
will error out with I believe an error 13.

What is causing it not to launch the original MS bios?

Thanks in advance.

#2 acemilo

acemilo

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,828 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 14 October 2004 - 08:05 PM

Error 13 is a dashboard error, most likely you have an older dashboard than the bios wants. To fix it, either download a newer ms dash online, update it thru an xbox live game (with the ethernet cable unplugged), or use slayers 2.6.

#3 sixonenine

sixonenine

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 16 posts

Posted 14 October 2004 - 08:16 PM

Thanks,

Ill give it a shot.

#4 baracadeone

baracadeone

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 22 posts

Posted 15 October 2004 - 01:38 PM

make sure that the msdash files are in the C drive of you upgraded hd. if the files are not there, then the retail kernel will not run. i find that slayer's auto intall takes very long to finish ... but it is probably the fastest option for you if you didn't backup your C drive from your stock hd.

ph34r.gif

#5 Corspegrinder99

Corspegrinder99

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Location:The 7th Lair Of Hell
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 15 October 2004 - 02:34 PM

had a similar problem except with my new X3...fixed with SlaYerS 2.6




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users