Jump to content


Photo

Question About My Amp


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 He4dHuNt3rJaCk

He4dHuNt3rJaCk

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 October 2004 - 05:43 PM

ok well i have a bazooka amp and some subs for it, but they still work fine, i checked all the fuses and wiring, but the amp is not getting power for some reason. when i took the car to best buy they said that it was a problem with the blue/white wires which go out commonly on sony HU's from what they tell me. btw my hu is a cdx-m630. so they said it needs another source of REM power. Ive tried reading on the net all day about it and it all goes over my head. any help or suggestions from anybody would be wonderful.

#2 He4dHuNt3rJaCk

He4dHuNt3rJaCk

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 25 October 2004 - 08:13 PM

nobody?

#3 yaazz

yaazz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,562 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 October 2004 - 09:32 PM

did you try running a wire from the "remote" input on the amp ( where you hook it up to the cd player), to the power input? if it works then, then you know that the cd deck is the problem

#4 He4dHuNt3rJaCk

He4dHuNt3rJaCk

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 26 October 2004 - 12:56 AM

thing is, i tried hookin it up to the ignition wire(red) but it still wont power on and like i said, i checked ALL of the fuses and such that could have caused the problem.

#5 yaazz

yaazz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,562 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 October 2004 - 01:02 AM

QUOTE (yaazz @ Oct 25 2004, 10:35 PM)
did you try running a wire from the "remote" input on the amp ( where you hook it up to the cd player), to the power input? if it works then, then you know that the cd deck is the problem

did you try running a wire from the "remote" input on the amp ( where you hook it up to the cd player), to the power input? if it works then, then you know that the cd deck is the problem

#6 zerphyte

zerphyte

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 20 November 2004 - 01:52 AM

use the accessory wire(wire running from cigarette lighter)

12v=red

#7 augusta

augusta

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 96 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 30 November 2004 - 03:40 PM

just to see if it will come on, get a small piece of wire and touch it on the power wire on your amp, and the remote wiere terminal and see if the amp will cut on. if it does, then it's your remote wire.

#8 celinedrules

celinedrules

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,430 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 30 November 2004 - 06:29 PM

It could be his ground wire thats not making a good connection.

Edited by celinedrules, 30 November 2004 - 06:30 PM.


#9 augusta

augusta

    X-S Member

  • XS-BANNED
  • Pip
  • 96 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 30 November 2004 - 10:31 PM

if it doesnt come on at all then that could be, but if it comes on when he puts power to the remote terminal, then its the remote wire. check ground to see if it came loose, check inline fuse up under the hood, check fuses on amp if there are any

Edited by augusta, 30 November 2004 - 10:34 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users