Jump to content


Photo

Harddisc Problems ?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 artworx

artworx

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 12 August 2002 - 09:07 PM

hi my problem is that i had an enigmha chip, but after 2 month's it didn't work anymore, it gave me the service error 21 (disk inside) 13 (no disc). this happend after playing a game (dvd no original) it hanged and i thought let's reboot the xbox and after the reboot (restart) it gave me the service screen...
so i checked all the points but didn't find anything.. so after a couple of days i removed the chip, and was a little bit to fast and i damaged pad 3 on the mobo. i tryed to put the xbox on, but it booted 2 times and then it gave me the green/red flash, and nothing happend on the tv.
so i went to a guy and he did a fine job to repair the pad, with a little wire between the wires that are between the pad.
and i assembled the xbox and booted it. at first i was yeahh. but after 2 sec. or so, it gave me again an error, but this was visible on screen, now it is error 16...
i've readed many forums discussions, and my conclusion is that this error has something to do with the HD.??

now i don't know if i'm right, but let's say i'm right....
what can i do to make the hd work again..
and whe are talking about the original hd of the xbox.
it's now not modded anymore (no enigmha)
so any help would be great...

thx in advance ...
Cheers Marcel




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users