Jump to content


Photo

M8_16 Flash Tuttorial


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 woodchin

woodchin

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 68 posts
  • Location:U.K.
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 November 2004 - 02:51 PM

I have just chipped a 1.6 'Crystal' X-Box.
All seems ok, no FRAG.

I have got M8_16.bin (256Mb) Bios.
Can anyone point me in the right direction as to what I need to do to the 256Mb bin file and how to flash.

All help appreciated.
Thanks

#2 farmer99

farmer99

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 02 November 2004 - 06:17 PM

what chip u using?

#3 woodchin

woodchin

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 68 posts
  • Location:U.K.
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 November 2004 - 06:56 PM

Sorry, forgot to add that.
Xecuter 2.6 lite

#4 woodchin

woodchin

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 68 posts
  • Location:U.K.
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 November 2004 - 07:45 PM

I got the Bios disc sorted but have another problem.
When I turn the x-box on, the CD drawer doesn't open?

The blue LED on the chip is on, and it doesn't FRAG. The green light changes to constant orange after about 15 seconds.
The tv screen is blue all the time (no writing)

Originals still play and the xbox acts normally with the chip switched off.

#5 afghan

afghan

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 73 posts
  • Location:Blighty
  • Xbox Version:unk

Posted 03 November 2004 - 06:20 PM

You could have one of the new 1.6b ( http://www.xbox-scen...kZkibeYqleZ.php ) that isnt currently supported by Cromwell. Take a look at: http://www.teamxecut...om/cromwell.htm and see if you can blind click your way through, dont forget to have the chip set to "Flash Protect Off" .




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users