Jump to content


Photo

Ind-bios Bfm Help!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 anekin007

anekin007

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 341 posts

Posted 05 November 2004 - 08:01 AM

i went to the ind irc but i guess everyone is sleeping. im trying to load the bfm bios of ind but it keeps fragging on me. im using the 2.3b pro chip, i put a x2,evo, ind, and ind bios on the chip. the two ind are different..one is 06 and 67. after i flash the chip..the x2 and evo bios boots up fine but when i switch it to the ind bios.. it would frag on me.. how can i make it work? help!

#2 NghtShd

NghtShd

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 562 posts
  • Location:Chair
  • Interests:Trying to think of absolutely nothing for extended periods.
  • Xbox Version:unk

Posted 05 November 2004 - 10:26 PM

Are you saying you flashed the chip with a BFM BIOS? If so, then that's your problem.

#3 anekin007

anekin007

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 341 posts

Posted 06 November 2004 - 02:03 AM

the ind bfm bios is the ind debug bios correct? ..cause im trying to flash my chip with a debug bios..

#4 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 November 2004 - 02:24 AM

bfm = bootable from media, not to be flashed on a chip.

#5 anekin007

anekin007

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 341 posts

Posted 06 November 2004 - 02:33 AM

coo.. thats.. i finally know what it means..i always thought it was a debug bios.

#6 dootdoo

dootdoo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 72 posts

Posted 06 November 2004 - 11:38 AM

all the indbios releases work as debug, your config just needs usedm=1 in it..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users