Jump to content


Photo

Quantum Fireball....error 9


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 e-unit

e-unit

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 15 November 2004 - 04:37 PM

hello people,

A couple of days ago i wanted to reeplace my retail HD with a my old ''quantum fireball lct20 40'' (40GB), but when i put everything right and started the xbox it gave HD error 9 and slayers wouldnt load! I'm almost sure that i have a V1.1 Xbox and modchip is lpc-mod and bios unknown!

does anybody know what i did wrong or what i have to do to get my new HD going???

E-unit



#2 sla1ne

sla1ne

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts

Posted 15 November 2004 - 05:17 PM

Most likley a faulty hard disk. My advice would be to try a new hdd and if that works get a refund on your 40gb hdd.

#3 e-unit

e-unit

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 16 November 2004 - 03:20 PM

OK i got it to work now (foolish mistake)! But FTP-ing is slow huh.gif
IS it the HD or the something alse that makes it slow cause on the original HD it didnt go slow at all!

#4 sla1ne

sla1ne

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts

Posted 17 November 2004 - 10:47 PM

It shouldn't make any differance. I use flashfxp and get between 5-6 meg transfers. If you are using flashfxp make sure it's set up properly, there are plenty of tuts available, also I have had problems with firewalls, try turning them of to see if that helps with transfers speeds.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users