Jump to content


Photo

Whoooopsie Daisy!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Sabu

Sabu

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts

Posted 18 November 2004 - 12:47 AM

Ok, i went ahead and dumped Ava into my C:\ and renamed evoxdash.xbe or whatever to evox.xbe and was gonna make it so Evox could load by holding the right trigger. Well, I enabled it on the right trigger, then, accidentally typed the path and filename in the a button section and didn't catch this till it was too late. Now my xbox boots to regular MSdash and I can't load Slayer 2.6 on CDRW now... It just says can't recognize the disc...

WHAT DO I DOOOO! uhh.gif

#2 dudeman456

dudeman456

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 148 posts
  • Location:New York, New York
  • Xbox Version:unk

Posted 18 November 2004 - 11:04 AM

If you have Ltools installed you might want to try that.

Game Exploit could work.

Hotswap your hard drive, and use Xboxhdm from ldots, and use the Xbox HD drive explorer, to fix things.

#3 Bulan

Bulan

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 144 posts
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:unk

Posted 18 November 2004 - 12:39 PM

Make sure u have the modchip enabled, and try to burn a bootdisc (slayers etc) on another brand of CDRW...

U might even try to burn a bootdisc on a DVD+/-R(W) and see if it likes that

#4 Sabu

Sabu

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts

Posted 18 November 2004 - 04:35 PM

Of course my modchip is enabled. Burned slayers onto a dvd-r last night and well, no go. still didn't load. weird, cause my burnt games load fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users