Jump to content


Photo

Deus Ex Invisible War Crashes Xbox


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ReNZoR

ReNZoR

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2004 - 06:36 PM

Hey guys

I have a slight problem with a game i just bought... Deus Ex Invisible War.

It loads the game fine (Yes it IS an original not a copy), gets to the start of the game, walk around the flats, enter the lift to load the next level and the game just freezes at the loading screen... requiring a reset to do anything.

I also have to add it does the same thing on the demo of DE:IW

My machine is:
UK PAL format
XboX v1.4
ALX 2+ R4 Mod
EvolutionX +3935 Dash

No other mods.

It crashes when loading form the original DVD, also from teh hard drive. Even when using the MS Dash. Anybody have any idea what is causing this?

Thanks in advance guys

James

#2 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 18 November 2004 - 07:37 PM

This really belongs in the Backup Forum.

Read this: Troubleshooting Game Backup Problems

Moving to Backup Forum.

#3 ReNZoR

ReNZoR

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2004 - 07:46 PM

Ok I appreciate that - but its not a backup that Im having problems with - its an original XBOX disc. Didnt quite know where to post smile.gif

Am looking through the list now - thanks again.

Edited by ReNZoR, 18 November 2004 - 07:50 PM.


#4 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 18 November 2004 - 08:17 PM

A lot of the things on that list will affect originals as well. smile.gif

#5 ReNZoR

ReNZoR

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 18 November 2004 - 09:19 PM

Well I changed my BIOS from teh default ALX BLUE bios, to Executor 2... and its working ohmy.gif =)

Thanks for your help Chefelf smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users