Jump to content


Photo

Exploit Problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 bmx_pro

bmx_pro

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 20 November 2004 - 10:34 PM

I have installed PBL Metoo by using LTools 007 1.7.5.
But i cant play burned games.......what can be the problem......its a 1.0 running 4981 bios and Evox......

#2 Trevante

Trevante

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,929 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 21 November 2004 - 12:27 AM

Sounds like more of a backup problem than an exploit problem. If the exploit loads fine, then it's a problem with your DVD drive or the media you're using, not the exploit itself.

#3 JBNinja99

JBNinja99

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,372 posts
  • Location:Columbia, SC
  • Xbox Version:v1.4

Posted 21 November 2004 - 05:56 AM

yeah try using different media. i had that problem as well with my softmodded box. i tried using a different brand of dvdr's and it was able to work.

#4 bmx_pro

bmx_pro

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 21 November 2004 - 09:50 AM

QUOTE (JBNinja99 @ Nov 21 2004, 06:59 AM)
yeah try using different media. i had that problem as well with my softmodded box. i tried using a different brand of dvdr's and it was able to work.

media? do you mean bfm bios?


#5 Flame2k

Flame2k

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 360 posts
  • Location:UK :D
  • Xbox Version:v1.4

Posted 21 November 2004 - 02:18 PM

n00b, NO!

he means different blank dvds.

#6 bmx_pro

bmx_pro

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 21 November 2004 - 03:43 PM

it works now.........the dvd i tested was burned in 4x.....thats why it didnt work!!!

#7 taterg

taterg

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 38 posts

Posted 21 November 2004 - 09:20 PM

bmx pro what brand of dvd did you get to work





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users