Jump to content


Photo

Relax


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 silux

silux

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 15 February 2003 - 01:33 PM

I´m running Relax v0.71 and I have the service running on my operation system WindowsXP.
I get the following error message in the Debug window

000.000.000.000 02.15.2003 14:25 5 Could not bind socket. Address and port are already in use.

The thing is that I have two lan cards in my pc (using a cross cable) and i have no problem what so ever using smb. Except that is doesn´t stream all that well with large movies.

Just wandering if anybody knows something I can do to get relax to work.

Thanks in advance.

Ps. I have searched every where for topics relanted to this and found nothing.

#2 kaylapuppy

kaylapuppy

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 437 posts

Posted 15 February 2003 - 02:27 PM

I had this problem once. Turns out that relax was allready running in the background as a service. Check to see if it is running, and kill it, also check to see if it has been added to your list of services, and disable it. Reboot. That's what worked for me.

Regards,
KP

#3 silux

silux

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 15 February 2003 - 08:46 PM

QUOTE (kaylapuppy @ Feb 15 2003, 03:27 PM)
I had this problem once. Turns out that relax was allready running in the background as a service. Check to see if it is running, and kill it, also check to see if it has been added to your list of services, and disable it. Reboot. That's what worked for me.

Regards,
KP

Thanks it worked!

biggrin.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users