Jump to content


Photo

Lcd No Mod Chip


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 HEARTFELTGORE

HEARTFELTGORE

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 09 December 2004 - 05:03 PM

Can you install an lcd screen with no mod chip, I am running a 80gb western digital hd and using evolution x dash board with a switch in the back to turn the mod on/off any help would be apreciated thanks guys! muhaha.gif

#2 Jzor

Jzor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 103 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 09 December 2004 - 05:05 PM

No.

The xbox has no interface for an LCD without a modchip.

You can install it, but it won't do anything.

#3 HEARTFELTGORE

HEARTFELTGORE

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 09 December 2004 - 05:12 PM

ok thanks all I needed to know, which mod chip do you suggest?

#4 wasting

wasting

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 864 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 December 2004 - 05:27 PM

x3

#5 brahm2

brahm2

    Internet Superstar

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,003 posts
  • Location:Saskatchewan, Canada
  • Interests:I'm an EE student at the UofS in Saskatoon. I love guitar and drinking beer.. sometimes both.
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 09 December 2004 - 05:34 PM

X3, SmartXX or Xenium all have LCD support.. I'm using a SmartXX so far and I really enjoy it.

#6 Jzor

Jzor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 103 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 09 December 2004 - 05:34 PM

indeed, x3

I personally wouldn't get the LCD. I have a 20x4 LCD on my desktop PC, and it is very handy. I can check my CPU usage and RAM usage, temps, fan speeds etc while playing games or watching movies or anything at a glance. It seems to me that the LCD is only slightly useful when running XBMC or something to get song and artist titles. If you run your xbox as a media machine without being attached to a tv. Sorta useful I suppose. If you like to show off your box and want people to gawk at your LCD. Sorta usefule I suppose.

I havn't seen, however, any place indicating that you can have a constant readout of RAM, Fanspeed, Temps, etc with the LCD so not entirely useful imo.

#7 big_xbox_n00bie

big_xbox_n00bie

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,236 posts
  • Location:Near Birmingham, UK
  • Interests:xbox modding, chillin with friends, playing cricket/football , Call of Duty , sleeping
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:none

Posted 09 December 2004 - 05:57 PM

If you dont want a modchip try installing this
lcd mod

-BxN

#8 XxXDarkwraitHXxX

XxXDarkwraitHXxX

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 09 December 2004 - 06:03 PM

Exactly what I was going to suggest.

#9 dbdlowrider

dbdlowrider

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 posts
  • Location:Knoxville, TN
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 09 December 2004 - 06:46 PM

QUOTE (XxXDarkwraitHXxX @ Dec 9 2004, 07:06 PM)
Exactly what I was going to suggest.

i think it could be done but it would take a lot of time and alot of programing and i personaly dont think it would be worth all that work as 2 do that all

(ps2 and xbox in 1 case)

#10 XxXDarkwraitHXxX

XxXDarkwraitHXxX

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 posts
  • Location:SoCal
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 09 December 2004 - 06:52 PM

QUOTE (dbdlowrider @ Dec 9 2004, 10:49 AM)
i think it could be done but it would take a lot of time and alot of programing and i personaly dont think it would be worth all that work as 2 do that all

(ps2 and xbox in 1 case)

If you are talking about the quote in my sig, that's not me talking. Plus, it can't be done. Please stay on topic. But if you are talking about the lcd mod, then yes, it can be done. It's simple. Just install the chip like you would a pinheader, plug in the LCD (which you would get from there site and make sure that you have a tsop flash or a softmod) and vualla, a LCD.

Edited by XxXDarkwraitHXxX, 09 December 2004 - 06:55 PM.


#11 Palmore

Palmore

    ProjectDeck.Xbox-Scene.Com

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,517 posts
  • Location:Columbus, Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 09 December 2004 - 07:27 PM

I'd get a Xenium Ice wink.gif

#12 big_xbox_n00bie

big_xbox_n00bie

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,236 posts
  • Location:Near Birmingham, UK
  • Interests:xbox modding, chillin with friends, playing cricket/football , Call of Duty , sleeping
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:none

Posted 09 December 2004 - 08:12 PM

Hmm don't know much about Xenium support, anyone care to enlighten me?

-BxN




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users