Jump to content


Photo

Xlink?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SueMiBlitch

SueMiBlitch

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 81 posts

Posted 10 December 2004 - 03:23 AM

alrighty.... well i got the halo 2... and CoD finest hour and probably more online games and

1)i dun wanna pay
2)modded xbox (DUH biggrin.gif)

so Xlink.. YAY... free and doesn't check nothing

so i look at the tutorial... i installed the Kai Ev7 and all

now i dunno which XBMP build i have but i looked at the bug list and the latest one is 03-06-2004 and thats pretty damn close to 6-6-04 (if thats the date it was compiled)

now...

i installed the Kai... i opend the .xml file and filled in the
<xlink>
<username>HERE</username>
<password>HERE</password>
</xlink>
with my user and pass... making sure that its all in the same case and all

i load up XBMP... i go to the Xlink.. I see my uesr name.. i see my games list... I go to HALO... click A .... and i get the whole ARENAS on top and FRIEDS, PLAY, ADD

problem is nothing happens... i did just register so could that be it?

I did try play... it just went to HALO 2 like normal...

I also have a router so do i need to forward ports... and if so where do i set the port for KAI

or am i missing something plain and obvious?

#2 moosebox

moosebox

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 316 posts

Posted 10 December 2004 - 03:27 AM

there is an Xlink forum here...your question will be better answered there...

you want to the lastest build of xbmC. not xbmp. Which is 11-29 I believe.

Edited by moosebox, 10 December 2004 - 03:28 AM.


#3 SueMiBlitch

SueMiBlitch

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 81 posts

Posted 10 December 2004 - 06:19 AM

thanks

if anyone can move this

it is XBMC... cause it has teh XboxMediaCenter.xml file... it just my EvoX displays is as Xbox Media Player




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users