Jump to content


Photo

Full Spectrum Warrior Help


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 RAIDER925

RAIDER925

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 79 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 11 December 2004 - 08:10 AM

Ok I just got this game...When I load it and go to the menu and press start then a page that says No profiles found. Create a profile before starting a game seesionand has a big box that says Continue and for some reason it wont let me click it..For those who have it which button am I suppose to push or what am I suppose to do?? The disc is clean

#2 RAIDER925

RAIDER925

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 79 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 11 December 2004 - 06:20 PM

come on anyone?? I think its prob. my disc althought theres hardly ne scratches

#3 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 December 2004 - 10:23 PM

I have FSW, just checked it out, and I have no idea where this continue button comes from. What are you trying to do?

#4 RAIDER925

RAIDER925

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 79 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 11 December 2004 - 10:29 PM

well you know when the main menu loads up it says to press start? well after I do that it takes me to a page saying a profile needs to be made first and says to press continue and when I do that nothing happens..Let me know if you know the problem

#5 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2004 - 01:54 AM

QUOTE (RAIDER925 @ Dec 11 2004, 04:32 PM)
well you know when the main menu loads up it says to press start? well after I do that it takes me to a page saying a profile needs to be made first and says to press continue and when I do that nothing happens..Let me know if you know the problem

No idea. I created a profile without any problems.

You can try deleting the FSW save in the MS dash, and then try again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users