Jump to content


Photo

Xbmc And Avi Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 stowenrat

stowenrat

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 12 December 2004 - 09:11 PM

I posted this in the newb forum a couple of days ago but got no response so here goes
I have some avi movies on dvd but xbmc can't 'see' them, it can see the name of the disc but when I click on it there are no movies listed. If I put the disc in when XBMC is running it will autoplay them but if I press 'b' there is no list of the avi's. Also if I use dvd2xbox and put the avi's on the hdd then xbmc can see them (and lists them) and play them.
Why? and is there anything I can do?

I am using the XBMC that comes with Slayers 2.6 btw.

Edited by stowenrat, 12 December 2004 - 09:12 PM.


#2 JayDee

JayDee

    X-S Legend

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 12 December 2004 - 09:24 PM

First upgrade and try again.

This to avoid bugs that have already been fixed.

#3 stowenrat

stowenrat

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 13 December 2004 - 12:26 AM

I tried to upgrade using dvd2xbox but it won't work-luckily I had renamed the old XBMC to XBMCa so I was able to get the old version again. I have never ftp'd and am trying to avoid it for as long as possible!
Thanks for answering smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users