Jump to content


Photo

Avalaunch Displays Apps Twice


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 shill88

shill88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 12 December 2004 - 11:21 PM

When I goto the Apps menu or Emulation menu each entry is repeated twice. How do I fix this?

Thanks
Shawn

#2 shill88

shill88

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts

Posted 12 December 2004 - 11:39 PM

Fixed this by editing the xml file.

Shawn

#3 silentsnake

silentsnake

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 758 posts
  • Location:New York
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2004 - 03:51 AM

wow two XML erros in a row nice lol.

#4 TexT

TexT

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • Location:Carolina
  • Xbox Version:none

Posted 13 December 2004 - 05:41 AM

I have this problem as well.. but its the DVDx app thats displayed twice.



#5 Sir Auros

Sir Auros

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 310 posts

Posted 13 December 2004 - 10:03 AM

Did any of you have the applications installed via FTP and then downloaded new versions through Avalaunch? That's happened on mine, but I have assumed it's because I already had versions of the apps. on my Xbox and Avalaunch saves the downloaded versions in a different directory by default.

#6 TexT

TexT

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • Location:Carolina
  • Xbox Version:none

Posted 13 December 2004 - 04:46 PM

Yes, that what I did.

It's not really a problem for me since I have DVDx to run auto when a DVD movie is place in the drive. I never go to the app folder and choose it myself.

But if I start to see other apps making duplicates of themselves then I'll start to worry.

#7 Navis

Navis

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 176 posts

Posted 13 December 2004 - 05:04 PM

Chances are you have your Apps directory on your F: Drive. When you download aps via Avalaunch it puts it in E:\Apps. You can just disable your E:\Apps directory in your xml file.

#8 TexT

TexT

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • Location:Carolina
  • Xbox Version:none

Posted 13 December 2004 - 06:13 PM

Hmmm.. let me go check.

#9 TexT

TexT

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 193 posts
  • Location:Carolina
  • Xbox Version:none

Posted 13 December 2004 - 06:55 PM

Navis, yep.. that's it. I deleted the app in the E folder.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users