Jump to content


Photo

Underground 2


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tgunz83

tgunz83

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 267 posts
  • Location:Queens, NY
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 December 2004 - 11:05 AM

Just wondering if anyone has successfully backed up Tony Hawk Underground 2 to there HDD. If so, did you have to edit any files or delete any? I'm still getting the dirty disc error... not missing any files either.

#2 ubernewb

ubernewb

    now 58% uber'er

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,016 posts
  • Location:3 miles west of nowhere
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 December 2004 - 11:11 AM

mine worked out just fine.. used dvd2xbox 0.5.9. maybe you have an older version and need to update your acl's?

#3 Xombe

Xombe

    X-S Xbox Xombe

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,198 posts
  • Location:PNW
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 14 December 2004 - 12:52 PM

No problem backing it up here, though it did need some patching via Qwix (DVD backup). So perhaps you'd need a similar ACL patch (re: newer version of DVD2XBOX) as ubernewb suggested for a HDD rip.

Edited by Xombe, 14 December 2004 - 12:52 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users