Jump to content


Photo

Tutorial Dosn't Explain This Problem!


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 23 December 2004 - 08:32 PM

I went to burn a .iso by fallowing the tutorial on this site called
"Burn files to disk for Xbox with Ahead Nero6" I fallowed it but when it comes time to select the .iso off my HDD to drag into the burn list, it has an error that it can't burn an .iso bigger than 2 GB What do I do?? sad.gif

#2 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 23 December 2004 - 08:35 PM

you dont drag the ISO into the burn list, you click "Recorder" and "Burn Image"

#3 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 23 December 2004 - 08:39 PM

ok now I got it to the screen were I can press burn now. Thanks, the tutorial should just say that, lol

#4 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 23 December 2004 - 08:42 PM

well the tutorial is for burning files to be read by the xbox, not for burning ISO images (tehres a different tutorial for that soemwhere)

#5 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 24 December 2004 - 12:50 AM

Uh oh, now I got another problem, I went to burn it, and it burn't fine then just stoped burning at 23% and just sat there(exept the ETA keep counting down). I still had data buffer, it wasn't like an under run error, it just stoped burning and there was no light on, on the burner, and I couln't cancel or exit the burning program, I just has to flip the switch to shut off my PC.

#6 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 24 December 2004 - 12:53 AM

ive had that happen too sometimes, i think its a burner issue

#7 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 24 December 2004 - 02:52 AM

I tryed burning it again and this time it froze at 17% This sucks now I've waisted 2 dvd's, douse anyone know how to fix this problem?

#8 Mr Ed

Mr Ed

    Hacking Horse

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,588 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 December 2004 - 05:47 AM

Yes, get a new burner, your burner is broken. sad.gif

#9 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 25 December 2004 - 07:54 AM

It's a brand new HP dvd630

#10 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 25 December 2004 - 07:56 AM

Hmm, is there a way to make nero burn slower? that might be the problem. Or douse dvd decrypter burn slower?

#11 makaveli91

makaveli91

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 952 posts
  • Location:Ontario, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 25 December 2004 - 08:10 AM

Yeah, just before you actually click to burn the iso, there should be an option for burn speed. But its dependent on the speed of your drive and the speed of the dvd's. DVD Decryptor also allows you to select a burning speed.

#12 BreakZ

BreakZ

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 25 December 2004 - 08:15 AM

ya, thats the option I selected, but I was wondering if there was a way to override that or if dvd decripter will be able to select a lower write speed. Maybe it's the media thow.

#13 Mr Ed

Mr Ed

    Hacking Horse

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,588 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 December 2004 - 06:10 PM

QUOTE(BreakZ @ Dec 25 2004, 12:25 AM)
It's a brand new HP dvd630

View Post



Good than it's under warranty. Return it for a working one (or better yet, an NEC or Pioneer) beerchug.gif

#14 tutyet

tutyet

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,093 posts
  • Location:United Kingdom
  • Interests:jhgjh
  • Xbox Version:none

Posted 25 December 2004 - 09:49 PM

its a bird

its a plane

No, its tutyet and his coming to the rescue!

okay i had the same problems with 2 burners! (liteon1633s and pioneer 108)

then i upgraded to nero 6.6.0.3 (get free trial from site) and it never froze again!

i am 99.99% sure it will work! please post if it does/doesnt work.

many thanks

Edited by tutyet, 25 December 2004 - 09:51 PM.


#15 jesterrace777

jesterrace777

    X-S Transcendental

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,747 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 25 December 2004 - 10:45 PM

QUOTE(Mr Ed @ Dec 25 2004, 06:41 PM)
Good than it's under warranty.  Return it for a working one (or better yet, an NEC or Pioneer)  beerchug.gif

View Post



I concur. HP burners IMHO are a rip-off. Not the worst burners out there but definitely not worth the price you pay for them. wink.gif





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users