Jump to content


Photo

Paintball Wont Even Load..


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Jumpy_Beans

Jumpy_Beans

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 468 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 December 2004 - 08:36 PM

ok i got gh paintball and i backed it up and it didnt even load off of evox all it would do is say loading then it would kick me back to evox. so i found out i needed a patch got the patch and it still doesnt even load the game...? why is this?

#2 xeniummodder

xeniummodder

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts

Posted 28 December 2004 - 11:37 PM

Did you replace the default.xbe with the fixed xbe? Worked for me.

#3 topgun1

topgun1

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 161 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 28 December 2004 - 11:51 PM

yea i had the same problem and i backed it up with dvd2xbox wich paches it as it backs it up and it still wont load.

#4 xeniummodder

xeniummodder

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 60 posts

Posted 29 December 2004 - 04:04 AM

You need to replace the xbe with a "fixed" one. You can get it in all the usual places.

#5 Jumpy_Beans

Jumpy_Beans

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 468 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 December 2004 - 06:56 AM

yea, i did replace it. and it still didnt load. i then tried it on my other xbox and it works and the only difference between the xbox is the bios. the one that works has x2 4979 and the one that doesnt work has x2 4977. but i dont see how that would change anything...

#6 Jumpy_Beans

Jumpy_Beans

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 468 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 December 2004 - 06:04 PM

so should i update my bios or evox or what??




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users