Jump to content


Photo

Disc Error


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Cascade

Cascade

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 117 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 07 January 2005 - 03:34 AM

Okay i have found another bug. Don't know if it's just me though. Everytime I have a disc previously in the disc drive and do a reboot or start-up again then I get an unknown
disc type or damaged disc, Yet I open and close the tray then it recognizes the disc. This happens to my music cds to.

Yet this problem only started occuring either when I changed my iND.cfg to

1st boot: f:/dashboards/UIX/uix.xbe

but I also changed some code and used the configurable menu code. Everything still runs correctly but Im going to have to start from before I edited my .cfg to figure which one is causing the prob.

Everything still works though. muhaha.gif

#2 Cascade

Cascade

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 117 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 09 January 2005 - 05:27 AM

Has anyone got this bug too yet???

Edited by Cascade, 09 January 2005 - 05:28 AM.


#3 mrkaylor

mrkaylor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 93 posts

Posted 06 February 2005 - 08:35 AM

I have a similar bug. I have DVD-R discs that only have DIVX movies on them. In EVOX the are reported as "unknown". But in UIX I get the "Dirty or Damaged Disk" error. Since I may leave the disc in my drive for extened periods of time it's really annoying to have to eject the disk until xbmc is running before placing the disk in the drive. This is the only thing from preventing me from switch to the dash permanently.

any ideas?

#4 tgeorgo

tgeorgo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 93 posts
  • Location:Greece
  • Xbox Version:v1.1

Posted 21 February 2005 - 06:05 PM

same thing for me. for any dvd/cd either original or backup
loading with ind-bios 5003 and at the . CFG file there is the path

F:/dashboards/uix/uix.xbe

this is getting annoying

Edited by tgeorgo, 21 February 2005 - 06:07 PM.


#5 tgeorgo

tgeorgo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 93 posts
  • Location:Greece
  • Xbox Version:v1.1

Posted 25 April 2005 - 04:18 PM

still the same old S.... even now the uix.xbe is in F: root, still i get damaged disk etc

someone???!!!

#6 KyesaRRi

KyesaRRi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,576 posts
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 April 2005 - 10:13 PM

Which version of the iND-BiOS are you using?

Also which igr are you using?
You should use the compatable with returns to dash enabled.

Im running iND-BiOS-5003-BETA-06 with the ind-bios config in
c:\user.interface.x.dash\system\x.cfg
and mine works 100%
Maybe it has somthing to do with the dashboard booting from the f:\

I give uix a shot from the f:\dashboards\uix\ later tho... tafe now...

#7 tgeorgo

tgeorgo

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 93 posts
  • Location:Greece
  • Xbox Version:v1.1

Posted 10 May 2005 - 10:59 AM

QUOTE(KyesaRRi @ Apr 25 2005, 09:19 PM)
Which version of the iND-BiOS are you using?

Also which igr are you using?
You should use the compatable with returns to dash enabled.

Im running iND-BiOS-5003-BETA-06 with the ind-bios config in
c:\user.interface.x.dash\system\x.cfg
and mine works 100%
Maybe it has somthing to do with the dashboard booting from the f:\

I give uix a shot from the f:\dashboards\uix\ later tho... tafe now...

View Post



ind-bios config from "c:\user.interface.x.dash\system\x.cfg" !!! hey i thought the bios recognize only cfg files from c: root...

i have the same problem witch has been stated in another post. i had the uix in f:/apps
now in f:, i don't want to have it in c: thought. thats all

hope to be fixed in new release, if any.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users