Jump to content


Photo

Qwix And Windowsxp With Sp2


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

Poll: Do you run Qwix under SP2?

Do you run Qwix under SP2?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#16 jojo_nl

jojo_nl

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts
  • Location:NL
  • Interests:Computers and doing stuff with it that shouldn't be possible.<br />
  • Xbox Version:v1.6b

Posted 09 October 2005 - 12:14 AM

i have been trying some stuff.
after turning of kaspersky antivirus network protection the error didnt show up.
all seems to work as intended besides some minor issue with a iso that was not
errorfree apparently. I put my gigabit nic in a networkbridge with firewire , but i dont think that has any effect on the bugging...
so this bug or error is security related to windows xp sp2, caused by a not good
working networkprotection or security. It cannot acces a thread and crashes on the fact that it doesnt get any answer from the thread. it waits forever till it gets an answer and the qwix prog hangs.
Clearly this is a problem in the threading model of the programdesign. I read a lot
about amd and 64bit machines that have problems too. This can also be pin-pointed to the threading use.
xp sp2 firewall related issues can be solved by adding qwix to the allowed program list and if that doesnt work reset the firewall and add it again, it works
hope this helps.


#17 ihenry

ihenry

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 16 September 2006 - 03:47 PM

I have fixed my Qwix Avalaunch Upload problems making the following changes, on my XP SP2 machine, modifying the Network Connection Configuration!

goto network connections
right click on the connection, properties
on the general tab, select configure for the NIC Configuration
select Advanced Tab
change checksum offload to Disable or ALL Offload Checksum properties to Disabled
hit ok

Not sure if you need to reboot or not - I did and now Qwix/Avalaunch is uploading at full speed biggrin.gif , unlike when I used Qwix/XBMC.


#18 mikejobu

mikejobu

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 28 January 2008 - 02:05 PM

QUOTE(Kells @ Jan 11 2005, 12:43 AM) View Post

Let the dev's know if sp2 causes problems with qwix .. or if it's users errors with sp2 that causes problems ... biggrin.gif

http://forums.xbox-s...howtopic=637789




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users