Jump to content


Photo

3.03 Flashed And No Xbox Reboots 3 Times


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 diiber

diiber

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 17 January 2005 - 02:01 PM

I have recently installed a xecuter 2.6 with the xapt3r and i had it perfectly installed with the bios showing when i turned it on i just flashed the modchip through cd and now the xbox reboots 3 time and then flashed red. Please help

#2 ruubruub

ruubruub

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 17 January 2005 - 02:05 PM

QUOTE(diiber @ Jan 17 2005, 03:32 PM)
I have recently installed a xecuter 2.6 with the xapt3r and i had it perfectly installed with the bios showing when i turned it on i just flashed the modchip through cd and now the xbox reboots 3 time and then flashed red. Please help

View Post



i have the same problem with my xecuter 3 and xbox 1.6b (see my topic below) i can't get in the flash menu. i thing i'am getting an other chip sad.gif

Edited by ruubruub, 17 January 2005 - 02:05 PM.


#3 rush2112

rush2112

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 17 January 2005 - 02:32 PM

Sounds like you have the wrong bios, there is a seperate bios for the 1.6v. I had the same problem. I flashed my x3 with the 1.0 - 1.5v bios and got FRAG. Loaded the 1.6v bios and it works great.

#4 jonrees69

jonrees69

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 posts
  • Location:England
  • Interests:Crystal Xbox/Blue LED crystal ring/V1.0/X3/250gb/EvoX/dvd2xbox/xbmc<br />Chip Fitter-www.purepc.co.uk<br />
  • Xbox Version:v1.0

Posted 17 January 2005 - 02:39 PM

Sounds like a bad flash to me. Check the latest versions of the BIOS on the Team Xectuter website.

Remember that for the 1.6 or 1.6B ver Xbox, you need the 1959_1.6PLUS (X3) BIOS - not the regular 1959.

J

Edit: DOH -took too long to post!! Like the man said - wrong BIOS !

Edited by jonrees69, 17 January 2005 - 02:40 PM.


#5 rush2112

rush2112

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 17 January 2005 - 03:01 PM

i have the same problem with my xecuter 3 and xbox 1.6b (see my topic below) i can't get in the flash menu. i thing i'am getting an other chip


ruubruub

If you flashed your X3 with the wrong bios no problem to get back to the flash bios screen reset your xbox in the 256k backup mode this will put you back in the flash bios screen. press and hold the power button and disk eject button and the little X will turn purple. then reflash with the 1.6v bios. that is the best part of the X3 if you make a mistake you can fix it.

If you still cant get into the bios screen then you need to check the solder joints on the LPC rebuild. go to team xecuter and the have a tutorial on this.

Dont buy a new chip just yet.

Hope this helps.

dont forget to reply on your results let us know how you made out. beerchug.gif

#6 jonrees69

jonrees69

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 posts
  • Location:England
  • Interests:Crystal Xbox/Blue LED crystal ring/V1.0/X3/250gb/EvoX/dvd2xbox/xbmc<br />Chip Fitter-www.purepc.co.uk<br />
  • Xbox Version:v1.0

Posted 17 January 2005 - 03:14 PM

The only problem that I've seen with this, rush, is that most of the backup BIOS's seem to be 3.0.0 or .1 - and rarely 3.0.3. SO - if you have a 1.6b and mess up there 5678 banks (where the 3.0.3 normally is) then you're stuffed !!

J


#7 ruubruub

ruubruub

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 17 January 2005 - 03:40 PM

QUOTE(jonrees69 @ Jan 17 2005, 04:45 PM)
The only problem that I've seen with this, rush, is that most of the backup BIOS's seem to be 3.0.0 or .1 - and rarely 3.0.3.  SO - if you have a 1.6b and mess up there 5678 banks (where the 3.0.3 normally is) then you're stuffed !!

J

View Post



Rush 2112

i cannot boot with my backup bios, al blank screen....so that's no option.
maybe 3.0.0.1 backup bios.


#8 jonrees69

jonrees69

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 posts
  • Location:England
  • Interests:Crystal Xbox/Blue LED crystal ring/V1.0/X3/250gb/EvoX/dvd2xbox/xbmc<br />Chip Fitter-www.purepc.co.uk<br />
  • Xbox Version:v1.0

Posted 17 January 2005 - 04:02 PM

I think I should set a FLASHING centre for the poor and needy Xecuter chips that have been mis-treated !! lol

If you're in the UK, I'll re-flash for you.

J

Edits: Darn spelling is C$AP today !!

Edited by jonrees69, 17 January 2005 - 04:05 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users