Jump to content


Photo

Html Form


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 KDragon

KDragon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts
  • Interests:Anything About Technoligy
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 21 January 2005 - 07:11 AM

ok i want to add a google search to my page header but it wont fit. no matter what i do it takes 100% of the width of the page and its getting vary anoying!! grr.gif

Well heres the code im using

CODE

<!-- Search Google -->
<center><FORM method=GET action="http://www.google.com/search" target="_top">
<input type=hidden name=ie value=UTF-8>
<input type=hidden name=oe value=UTF-8> <img border="0" src="http://www.google.com/logos/Logo_25wht.gif" align="center">
<INPUT TYPE=text name=q size=15 maxlength=255 value="">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search" target="_top">
</FORM></center>
<!-- Search Google -->


My site is here.

Edit: I still need a torrent tracker php or somthing to run a tracker with.

Edited by KDragon, 21 January 2005 - 07:13 AM.


#2 geniusalz

geniusalz

    Team MXM

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,827 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 21 January 2005 - 01:03 PM

<div style="width:300px">
<!-- Search Google -->
<center><FORM method=GET action="http://www.google.com/search" target="_top">
<input type=hidden name=ie value=UTF-8>
<input type=hidden name=oe value=UTF-8> <img border="0" src="http://www.google.co...Logo_25wht.gif" align="center">
<INPUT TYPE=text name=q size=15 maxlength=255 value="">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search" target="_top">
</FORM></center>
<!-- Search Google -->
</div>
change 300 to suit your needs

#3 KDragon

KDragon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts
  • Interests:Anything About Technoligy
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 22 January 2005 - 06:05 AM

Thanks a lot! beerchug.gif

#4 KDragon

KDragon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts
  • Interests:Anything About Technoligy
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 22 January 2005 - 06:29 AM

ok i must be missing somthing cuz i cant have any thing on eather side of the form it pops up above it look at what i mean here i would love any help i can get on this. thx uhh.gif

Edit: i want KDragon.com on the same line as the google search so the bkg img wont tile just so you know what im shooting for and if im a idot plz flame away! jester.gif

Edited by KDragon, 22 January 2005 - 06:33 AM.


#5 KDragon

KDragon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts
  • Interests:Anything About Technoligy
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 23 January 2005 - 06:50 PM

bump uhh.gif

#6 enderandrew

enderandrew

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 909 posts

Posted 24 January 2005 - 03:22 AM

It's really simple. Inside your code for the Google search, you're creating a new table, which will always bump down to the next line.

CODE
<body bgcolor="#949EA5" text="#EFFFFF" link="#EFFFFF" vlink="#EFFFFF" alink="#EFFFFF">

<div style="height: 100; align: center">
 <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%">
   <tr height="68">
     <td width="275">
       <img border="0" src="/Forums/style_images/mohaa.cz/logo4.gif" align="center" width="225" height="68">
     </td>
     <td width="100%" background="/Forums/style_images/mohaa.cz/logo_side.gif" align="right">
       <FORM method=GET action="http://www.google.com/search">
         <input type=hidden name=ie value=UTF-8>
         <input type=hidden name=oe value=UTF-8>
         <A HREF="http://www.google.com/">
         <IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40gry.gif"
         border="0" ALT="Google" align="absmiddle" width="128" height="53"></A>
         <INPUT TYPE=text name=q size=19 maxlength=255 value="">
         <INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search">
       </FORM>
     </td>
   </tr>
   <tr height="32">
     <td width="100%" background="/Forums/style_images/mohaa.cz/tile_sub.gif" colspan="2">
       <b><font face="Tahoma" size="2"><a href="Forums/">Forums</font></b></a>
     </td>
   </tr>
 </table>
</div>
</body>


#7 KDragon

KDragon

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts
  • Interests:Anything About Technoligy
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 24 January 2005 - 08:42 PM

Thanks i think i got it this time


#8 enderandrew

enderandrew

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 909 posts

Posted 25 January 2005 - 02:07 AM

Glad to be of assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users