Jump to content


Photo

Need To Know If I Did This Instillation Correctly


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JMoney_420

JMoney_420

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 201 posts

Posted 21 January 2005 - 06:56 PM

So heres my problem

I bought an aladdin programmer of *****.com and I come to hear that It doesnt work on aladdin plus chips. I need to know how to flash these aladdin plus chips without

Also I installed one to see if the cromwell was preinstalled but when I booted the box I just got the M$ bios boot. (I think). I tried my evox boot CD and If didnt boot so Im supposing that there is no bios on this chip.

The chip is running smooth and there is one red light on. Activating the xbox also causes the front leds to change red then to half orange and yellow, never green. Does this mean I installed this chip correctly because I never used the aladdins before this and I have no idea.

N E Help would be welcome

#2 thewickedjester

thewickedjester

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,012 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 January 2005 - 06:59 PM

well, if you know someone else with a working mod chip you can flash it by doing a mod chip hot swap

#3 JMoney_420

JMoney_420

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 201 posts

Posted 21 January 2005 - 07:13 PM

I have a couple of mods but none have pinheaders

but i still dont know if i did the install correctly





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users