Jump to content


Photo

Very Weird Problem After Ude2 Uninstall!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 XBoxLive

XBoxLive

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 101 posts

Posted 25 January 2005 - 06:26 AM

I have a version 1.6 XBox with a Samsung, and after uninstalling UDE2 from my XBox, I put in a CDRW containing Slayers Evo-X Auto Install, and my XBox read it! I'm able to access Live just fine, and everything appears to be stock, but it's reading unsigned media WITHOUT ANY MODS installed!

#2 killerbootsman

killerbootsman

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 842 posts
  • Location:Utah
  • Interests:sports music xbox
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 25 January 2005 - 06:28 AM

sweet,.... tell me if you get banned from xbox live

#3 jameswalter

jameswalter

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,881 posts
  • Location:Camas, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 25 January 2005 - 06:29 AM

If you installed UDE2 then it will boot unsigned code...I doubt you uninstalled it if it still boots unsigned code....cause it wouldn't if you did.

Edited by jameswalter, 25 January 2005 - 06:31 AM.


#4 XBoxLive

XBoxLive

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 101 posts

Posted 25 January 2005 - 06:35 AM

Excuse me, I know how to uninstall UDE2! I booted the xbox from the Reset Button, and chose to uninstall UDE. My screen went all gargly, and once my Power LED began to flash, I powered off my console. Afterwards, I powered it back on, and it booted the stock MS Dash, and even allowed me to sign in to Live. After logging out, I tried my Slayers CDRW, and the disc booted! And still boots!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users