Jump to content


Photo

How To Get Back To X3 1959


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 genner

genner

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 44 posts

Posted 25 January 2005 - 11:02 AM

Hello everyone,

My box right now boots automatically to EVOX. but before I had it goto X3 1959. But then in the setting I made it goto F drive to load up evox. Now I'm wondering how to get back to the X3 1959 so that I can adjust my fan speed.

any help would be great thanks!

#2 ItchyB

ItchyB

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,341 posts
  • Location:South Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 25 January 2005 - 11:36 AM

I think you need to do something like press the white button on the controller or hold the white button when you boot to bring up the OS.

#3 jameswalter

jameswalter

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,881 posts
  • Location:Camas, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 25 January 2005 - 12:04 PM

QUOTE(ItchyB @ Jan 25 2005, 03:07 AM)
I think you need to do something like press the white button on the controller or hold the white button when you boot to bring up the OS.

View Post



Correct...white button upon startup.

#4 genner

genner

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 44 posts

Posted 26 January 2005 - 09:28 AM

cool got it thanks!

hmm...still learning so this might be a newbie question...

Since I have eVOX loaded onto the hdd already and since it automatically boots to it on startup, do you still need x3 1959? Those are two different things right? One goes to the modchip bios and the other on the hdd right?

#5 jameswalter

jameswalter

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,881 posts
  • Location:Camas, WA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 26 January 2005 - 09:56 AM

You still need both. Evox is the dashboard that loads but the X31959 is what allows you to boot the Evox dashboard. If you take out the chip the xbox won't boot because of issues with the xbe (Evox) not being signed (has to do with being authentic from MS).

#6 genner

genner

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 44 posts

Posted 28 January 2005 - 02:55 AM

is it normal then for the evox to take a while to load? Like the Xbox dash comes on then it takes a while for that picture below "rox my box" to come up.

is this normal?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users