Jump to content


Photo

Post Your Config.xml File Here!


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 crashnet2000

crashnet2000

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts

Posted 03 March 2003 - 12:53 PM

Hi
i am woundering if someone of you are willing to post your config file here for V.2.3 so everyone can get a clue and some ideas how you are having it setup on your box smile.gif
Thanks guys

#2 crashnet2000

crashnet2000

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts

Posted 03 March 2003 - 08:55 PM

no one ??????? hmmm ok

#3 Psychoschiz

Psychoschiz

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 273 posts
  • Location:UK

Posted 04 March 2003 - 10:14 AM

Read the TuT in the bottom of my sig

Will soon have you up and running propprtly
smile.gif

HTH

#4 Widescreen215

Widescreen215

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 04 March 2003 - 05:04 PM

I'm removing all my posts because this kinda scared me.....
http://isonews.com/

Sorry call me a bitch if you like....

Edited by Widescreen215, 04 March 2003 - 07:28 PM.


#5 w m z

w m z

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,378 posts

Posted 04 March 2003 - 05:30 PM

backslashes are missing in the above post . . .

if you want to display backslahes then type 2 backslashes (only one displayed though) !

\ <----- look a backslash !

if you edit your post you need to enter 2 backslashes again !!!

#6 Widescreen215

Widescreen215

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 04 March 2003 - 05:35 PM

I'm removing all my posts because this kinda scared me.....
http://isonews.com/

Sorry call me a bitch if you like....

Edited by Widescreen215, 04 March 2003 - 07:28 PM.


#7 fizgig10

fizgig10

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 215 posts

Posted 04 March 2003 - 06:51 PM

Not sure why but when I downloaded mediaplayer2.3, the xml files were all strange. There were extra square characters and no carriage returns. I solved this by importing them into ms word and resaving as msdos text. No more problems. 'Course I then had to configure it but that's another story.

#8 Widescreen215

Widescreen215

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 04 March 2003 - 07:11 PM

I'm removing all my posts because this kinda scared me.....
http://isonews.com/

Sorry call me a bitch if you like....

Edited by Widescreen215, 04 March 2003 - 07:29 PM.


#9 hendeeze

hendeeze

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 11 March 2003 - 02:47 AM

bitch haha




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users