Jump to content


Photo

Spiderchip And Stripped Hole


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 alexeirrm

alexeirrm

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts
  • Xbox Version:v1.6

Posted 29 January 2005 - 04:27 AM

I've run into a problem and need some suggestions. I have a 1.6 xbox and have been trying to install the spiderchip (v 1.1). After messing with it last weekend, I gave up and re-assembled the unit. I went to try again tonight, but I ended up stripping the screw hole that the modchip is attached through.

Has anyone done this? If so, did you correct the problem? How?

Thanks.




#2 JWJ

JWJ

    X-S Expert

  • Dev/Contributor
  • PipPipPip
  • 621 posts
  • Location:Taylorsville, Kentucky
  • Interests:Playing xbox games and football
  • Xbox Version:v1.1

Posted 29 January 2005 - 05:19 AM

Your not alone my friend just use a little hotglue and that should fix you up in no time

#3 alexeirrm

alexeirrm

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts
  • Xbox Version:v1.6

Posted 29 January 2005 - 05:30 AM

QUOTE(JWJ @ Jan 29 2005, 12:50 AM)
Your not alone my friend just use a little hotglue and that should fix you up in no time

View Post



Now, do you mean I should hotglue the screw into the hole? or use the hotglue to fill the hole, let it cool, then screw into the cooled glue?

Just making sure I follow the proper technique.

thanks!


#4 JWJ

JWJ

    X-S Expert

  • Dev/Contributor
  • PipPipPip
  • 621 posts
  • Location:Taylorsville, Kentucky
  • Interests:Playing xbox games and football
  • Xbox Version:v1.1

Posted 29 January 2005 - 05:41 AM

QUOTE
use the hotglue to fill the hole, let it cool, then screw into the cooled glue?
Yep thats the one smile.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users