Jump to content


Photo

Beginner's Questions


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 majin_lyndon

majin_lyndon

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 08 February 2005 - 01:12 AM

First, the setup: XBIT1.0 chip, Slayers Evox 2.6 dash, Xecuter2 Final BIOS.

The Question: I have the most recent MXM (mxm beta 096) and have put that in my apps folder. It boots up happily when I select it. It looks OK, there's only a few menus but I can see the potential.

Now, I made a skin with MXM Skinner 5, and put that in the same directory. The music for the skin plays, but nothing else. Did I make the skin incorrectly? Some people have mentioned an mxm.xml, but I don't have one in the folder. Is it like the evox.ini? Do I just make one and put the whole skin config thing in there or on the C drive?

Any help is appreciated at all! I'd love to be able to use this bad boy.

#2 YLA G

YLA G

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 63 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 February 2005 - 01:17 AM

you have to make a map in the skin folder and put everything in there

#3 majin_lyndon

majin_lyndon

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 08 February 2005 - 02:14 AM

What's a map? And skin folder you mean my evox one on C drive?

#4 YLA G

YLA G

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 63 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 February 2005 - 03:10 AM

add a folder in to the "mxmskin" folder

#5 majin_lyndon

majin_lyndon

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 08 February 2005 - 05:42 PM

There is no MXMSkin folder! Luckily I somehow managed to fix it (making an mxm.xml in C: and putting in some lines from someone else's post, Not sure how that works!).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users