Jump to content


Photo

Very Expensive Mistake


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 horsercr

horsercr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 February 2005 - 08:28 AM

I started with a softmod but then though it would be cool to upgrade the hd so i bout a maxtor 200 gig hd. But after i hotswapped to the new hd neither hd will work in my xbox. When is start it a screen comes up saying your xbox needs to be sirviced or something like that and I am told to call a representative. If I still have my C and E drives backed up on my computer is there any way to fix my problem and is my new hd probly screwed too?

i didnt see any error number


#2 celinedrules

celinedrules

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,430 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 February 2005 - 08:51 AM

Did you lock the drive? Are all the cables connected properly? What are the jumper settings on the heard drive?

This is why I never recommend hot-swapping.

#3 otherguy

otherguy

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,633 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 February 2005 - 08:52 AM

your old hard drive should work if all you really did was swap the new on in... you're not mentioning something else that you did.

check cables - make sure they are seated all the way and try to remember a bit more in detail of what you did

#4 horsercr

horsercr

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 13 February 2005 - 08:53 AM

yes i locked the drive, yes the cables are connected and im pretty sure the jumper is right

#5 bleugh

bleugh

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,175 posts
  • Location:wales, UK
  • Interests:tinkering..........and flogging stuff on ebay<br>
  • Xbox Version:v1.1

Posted 13 February 2005 - 11:33 AM

QUOTE(horsercr @ Feb 13 2005, 07:59 AM)
yes i locked the drive, yes the cables are connected and im pretty sure the jumper is right

View Post




pretty sure....................?

it MUST be on CS

suggest you get an EVOX boot disc or a modchip that allows you to FTP to the xbox

the service error may be because there is nothing on the hard drive

Edited by bleugh, 13 February 2005 - 11:34 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users