Jump to content


Photo

Using Xbox Save Manager


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 tomchook

tomchook

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts

Posted 20 February 2005 - 01:07 PM

Hello everyone,

It's the first time i'm using XBSM. I connected to my xbox, and I downloaded few game saves from xbox-save.com. All the ones I downloaded are zip files, and it them there are UDATA folders (some also contains gameid.ini file). If i put them on the "saves" folder on XBSM, the XBSM won't recognize them. (i can see the folder if i browse, but there are no files in it to transfer). I don't even know where i should put them on the xbox. which partition and which folder? For example, if i downloaded a save for Mortal Kombat deception, how do i obtain it? and by the way, I have 2 folders on "My XBOX", that says "data not found". is something wrong?

Thanks for your help

Tom


#2 tomchook

tomchook

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts

Posted 21 February 2005 - 10:59 AM

anyone? nobody knows how? blink.gif

#3 Magimog

Magimog

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 142 posts

Posted 21 February 2005 - 11:05 AM

That XBSM program can get a little strange at times... its easier just to upload the saves via FTP.

After unzipping the file, open the UDATA folder (it should be a bunch of letters and numbers) and upload the entire folder to the E:\UDATA folder.

#4 tomchook

tomchook

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts

Posted 21 February 2005 - 11:09 AM

so it has nothing to do with the game folder on drive F? how will it know it is belong to a certain game? and what about the gameid.ini file? where should i put it?

thnx

Tom

#5 Magimog

Magimog

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 142 posts

Posted 21 February 2005 - 11:23 AM

Saves->Open Zip->find zip file

I think that'll solve your problem. If it doesnt, try my method... biggrin.gif

#6 tomchook

tomchook

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts

Posted 21 February 2005 - 12:49 PM

it's working for me! fuck yeah! thanx Magimog




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users