Jump to content


Photo

Xbox 1.6 Fragging


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Scientist

Scientist

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Location:poolhall, MA
  • Interests:billiards
  • Xbox Version:unk

Posted 26 February 2005 - 04:47 AM

I just installed the X3CE into a 1.6 XbOX and it's fragging. Is there a voltage test tut for the 1.6 xbox?

Is it necessary to screw all 10 motherboard screws down before testing? Also the harddrive and dvd don't have to be plugged in to test right? thanks...

dave.

#2 Nightfall Z

Nightfall Z

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 24 posts

Posted 26 February 2005 - 05:12 AM

no u dont have to screw in those 10 or 11 screws. Also its fine to keep the dvd and harddrive disconnected. Just connect the other things and test.

#3 Dangerously_Cheesy

Dangerously_Cheesy

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,308 posts
  • Location:Tacoma, Washington
  • Interests:What doesn't interest me? :P
  • Xbox Version:v1.0

Posted 26 February 2005 - 05:16 AM

Perhaps you forgot to rebuild the LPC. If you did rebuild the LPC then perhaps you need to check all connections and look carefully for solder splash.

#4 Scientist

Scientist

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Location:poolhall, MA
  • Interests:billiards
  • Xbox Version:unk

Posted 26 February 2005 - 05:24 AM

All good now. I installed the v1.6 rebuild lpc and it was fragging. I uninstalled the LPC and just ran wires to the header and works now. Thanks for the replies. beerchug.gif

Dave.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users