Jump to content


Photo

Oh Crap!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 black_light

black_light

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:MA
  • Xbox Version:v1.3

Posted 10 March 2003 - 09:35 PM

ok, i was trying to do the on/off controler mod and i got the wrong switch so i undid it all and put it back together and when i turn it on it boots fine but, my apps foler and games folder do not show up on the main menu, also a bunch of new things are there like flash bios and power off, which were not there before... PLEASE HELP!

#2 Cheerio

Cheerio

    Got Milk?

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 10 March 2003 - 09:38 PM

reinstall your dash. or redo your ini file

#3 black_light

black_light

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:MA
  • Xbox Version:v1.3

Posted 10 March 2003 - 09:39 PM

ok, i took a look at the ini and somehow the like bottom half got deleted... now i need to restore it, i found an old evox ini on my comp, should it say something like format c: and junk at the bottom?


#4 black_light

black_light

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,286 posts
  • Location:MA
  • Xbox Version:v1.3

Posted 10 March 2003 - 09:42 PM

fixed, anyone else run into this? it scared the shit outta me!

#5 Cheerio

Cheerio

    Got Milk?

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 10 March 2003 - 09:42 PM

QUOTE (black_light @ Mar 10 2003, 04:39 PM)
ok, i took a look at the ini and somehow the like bottom half got deleted... now i need to restore it, i found an old evox ini on my comp, should it say something like format c: and junk at the bottom?

na, just restore the old evox.ini, then try to piece together what you think is missing.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users