Jump to content


Photo

Temp Question...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 TheProffessor

TheProffessor

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 824 posts
  • Location:back to DC/NOVA... EU again hopefully in Dec
  • Xbox Version:v1.4

Posted 17 March 2005 - 07:10 AM

just wanted to see what temps other people's xbox's run at. Mine seems really high, it's running at something like 149 on the dash and up in the 150s after playing a game...

I'm thinking that playing for long like this is a bad thing...

#2 IAmCanadian

IAmCanadian

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,932 posts
  • Location:Edmonton, Alberta, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 March 2005 - 07:11 AM

is ur xbox a 1.6?

#3 munkle

munkle

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,374 posts
  • Location:My Home
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 March 2005 - 07:12 AM

mines about 125-130 cpu and 104 mobo, on a 1.0, yours is in almost turn off range at 160

Edited by munkle, 17 March 2005 - 07:12 AM.


#4 TheProffessor

TheProffessor

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 824 posts
  • Location:back to DC/NOVA... EU again hopefully in Dec
  • Xbox Version:v1.4

Posted 17 March 2005 - 07:14 AM

hmm... well I was getting bored anyway, guess it's time for a cooling mod beerchug.gif

and no, it's a 1.4, or at least the mobo is...

Edited by TheProffessor, 17 March 2005 - 07:14 AM.


#5 IAmCanadian

IAmCanadian

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,932 posts
  • Location:Edmonton, Alberta, Canada
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 17 March 2005 - 07:15 AM

if your xbox was a 1.6, they dont have temp sensors...

mine shows 80c idle, doesn't shutoff.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users