Jump to content


Photo

Wasnt There A Patcher Program That Let An X3 Bios


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 bluemanred

bluemanred

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 114 posts

Posted 04 April 2005 - 02:22 AM

i heard from somewhere that there was a patcher that would let you do this

tell me if im wrong, but if there is a patcher, would an X3 bios work on a v1.6 xbox?

#2 pulz

pulz

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Location:Norway
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2005 - 08:45 AM

Yeas there is.
This patcher makes an 1mb bios files, so only modchips that let you use 1mb banks can use it.
Only Smartxx, Xenium & Xecuter allows this today.

New cheapmods will be on the market soon we hope.

#3 Staple

Staple

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,527 posts
  • Location:Michigan
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2005 - 10:13 AM

works on any chip that has a 1mb bank on it you can use it on the x2.6ce smile.gif

#4 Staple

Staple

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,527 posts
  • Location:Michigan
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2005 - 10:13 AM

I have yet to find this patch i want it i have been looking for it for awhile now......xbins wont host it for obvious reasons... dry.gif

#5 pulz

pulz

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Location:Norway
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2005 - 05:27 PM

Since you guys dont find the app, i have uploaded it for you
http://drikk.julebr....er_Beta_1.1.rar

#6 bluemanred

bluemanred

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 114 posts

Posted 04 April 2005 - 09:26 PM

can i somehow make the 1mb bios into a 256kb bios?

#7 pulz

pulz

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Location:Norway
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2005 - 09:39 PM

QUOTE(bluemanred @ Apr 4 2005, 08:32 PM)
can i somehow make the 1mb bios into a 256kb bios?

View Post



Thats pretty clear,
NO

Like i said you need an modchip thats able to handle 1MB bioses

#8 TKramka

TKramka

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 830 posts
  • Location:CT
  • Interests:Computer Technology, Xbox Hardware and Modding
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 04 April 2005 - 11:28 PM

Or, maybe a 1mb TSOP would work, but who knows...

#9 i800phyco

i800phyco

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts
  • Location:ham lake mn,
  • Interests:running over jackalopes in my car wow people realy read these and your proof
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 06 April 2005 - 12:10 AM

QUOTE
  Or, maybe a 1mb TSOP would work, but who knows...


wouldent be much point thou as config live is unavalable in the patched ver and x2 bios work's great on a 1.0/1.1 .




#10 bluemanred

bluemanred

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 114 posts

Posted 06 April 2005 - 03:01 AM

whats Config Live?

#11 Hunter Killer

Hunter Killer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 63 posts

Posted 06 April 2005 - 03:19 AM

I tried the patcher, but it crashes when ever I try to load the BIOS.

WTF?!

Edited by Hunter Killer, 06 April 2005 - 03:19 AM.


#12 ThaCrip

ThaCrip

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,463 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 06 April 2005 - 08:47 AM

NEW "X2 Config Live" bios due out in a couple days... it's already finished and in final testing phase wink.gif

read about it here... http://www.teamxecut...ead.php?t=28936

Xecuter said... "Full details will be released shortly but it is done - it is finished - we are simply putting it through some final testing. We hope for it to be released in the next 48 hours. Stay tuned."

#13 Nailed

Nailed

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 577 posts

Posted 14 April 2005 - 04:48 AM

QUOTE(Staple @ Apr 4 2005, 08:19 AM)
I have yet to find this patch i want it i have been looking for it for awhile now......xbins wont host it for obvious reasons... dry.gif

View Post


They have no problem posting hacked original BIOSes... but posting a patch for a hacked BIOS is bad. Right...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users